Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld verenigt jonge topchefs die de Vlaamse gastronomie belichamen en tot bij jongeren brengen. Hoe ze dat doen? Door voor perfectie te gaan zonder gepolijst te zijn. Door elkaar te inspireren en uit te dagen. Door ongeacht de omstandigheden – ondergronds, in de lucht, op het strand, in toprestaurants en over de hele wereld – de lekkerste gerechten te bereiden. Door respect te tonen voor seizoenen en ambachten. Gedaan dus met dat stijf gedoe. Topgastronomie – Vlaamse gastronomie – draait vooral om smaken, proeven, zintuigen prikkelen en durven. En laat dat hetgene zijn wat onze Jong Keukengeweld-chefs voor ogen hebben.
Ambassadeurs van Vlaamse tafelcultuur
Jong Keukengeweld startte tien jaar geleden dankzij Westtoer. Sinds kort is Jong Keukengeweld opnieuw een project van Horeca Vlaanderen.
“Culinair genot tot bij de jonge mensen brengen: dat is waar we voor gaan. Jaar na jaar levert Jong Keukengeweld de mooiste selectie Vlaamse, jonge chefs af. Een project waar Horeca Vlaanderen erg trots op is en graag verder mee de schouders onder zet”, aldus Matthias Decaluwe, CEO Horeca Vlaanderen.
Meer informatie
Voor meer informatie: www.jongkeukengeweld.be
Facebook: www.facebook.com/jong.keukengeweld
Instagram: www.instagram.com/jongkeukengeweld
Beeldmateriaal: https://www.flickr.com/photos/181612281@N07/albums
#jongkeukengeweld