horeca-academie

ACADEMY

 

Horeca Vlaanderen sectorfederatie

De wereld verandert zo snel dat het soms moeilijk is om bij te benen. Maar geen paniek, Horeca Academie zorgt dat jij bijblijft.

We voorzien telkens een brede waaier aan thema’s die inspelen op de noden van de sector.

Je leven lang leren is een mindset. Leren blijft al lang niet meer beperkt tot die tijd op de schoolbanken. Vandaag sta je zowel privé als professioneel voortdurend voor nieuwe uitdagingen, nieuwe kennis en nieuwe technologie die een fikse leerbereidheid vragen.

Je leven lang leren is ook een complex proces, waarbij je je eigen persoon én je organisatie continu boetseert tot een eigen geheel. Levenslang leren is niet alleen een noodzaak maar biedt ook boeiende kansen die een onschatbaar surplus opleveren, voor jezelf én voor jouw onderneming.

Je leven lang leren wordt gemakkelijk, dankzij de heldere opleidingen van de Horeca Academie.

Daarom biedt sectorfederatie Horeca Vlaanderen opleidingen aan in samenwerking met en met steun van de Vlaamse overheid.

Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen

Opleidingen voor werkgevers in de horeca

https://www.horecavlaanderen.be/academie

Horeca Vlaanderen biedt je, met steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, de Horeca Academie aan.

De Horeca Academie zet in op kortlopende en ondernemerschapsversterkende opleidingen om het ondernemerschap in de sector te wapenen tegen de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden.
De opleidingen zijn:

  • zeer gevarieerd en spelen in op de verschillende niveaus van elke deelnemer;
  • kortdurend van 1,5 tot maximaal 4 uur;
  • dichtbij huis of online;
  • en vooral: alle opleidingen zijn gratis!

 

Horeca Forma

Voed de vaardigheden van uw medewerkers, en proef meteen het resultaat

Goede medewerkers zijn goud waard in de horeca. Door uw mensen regelmatig een training te laten volgen, blijven ze bij en houdt u hen gemotiveerd. U kunt hiervoor terecht bij Horeca Forma, het vormingsfonds voor de horeca. Zij hebben meer dan 100 inspirerende trainingen voor werknemers in hun aanbod. Van cocktail- tot grillopleidingen, tot trainingen rond leidinggeven of zelfs EHBO-cursussen. Voor iedereen is er een opleiding naar zijn of haar smaak. Altijd kort, krachtig en praktijkgericht.

De opleidingen zijn gratis toegankelijk voor werknemers in PC 302 en voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma. Vanaf 8 deelnemers (werkzaam in PC 302) kan de opleiding gratis doorgaan bij u op de werkvloer.

Ontdek alle opleidingen, data en locaties op www.horecaforma.be/vlaanderen. Hebt u vragen? Laat het weten via 02 513 64 84 of mail naar forma@horeca.be.