horeca-academie

ACADEMY

 

Horeca Vlaanderen sectorfederatie

De wereld staat niet stil. Zelfs niet tijdens een gezondheidscrisis en al helemaal niet in de horecasector. Dat zorgt voor uitdagingen. Horecaondernemers gaan steeds opnieuw aan de slag om zich heruit te vinden, zichzelf te verbeteren en om bij te leren. Want gasten wensen het beste, het lekkerste eten, het meest gastvrije ontvangst, die attente kelner aan hun tafel… Daarom blijft ondernemersfederatie Horeca Vlaanderen opleidingen aanbieden aan ondernemers, in samenwerking met en met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry.

Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen

Opleidingen voor werkgevers in de horeca www.horeca-academie.be

Horeca Vlaanderen biedt je, met steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en Metro Cash&Carry, de Horeca Academie aan.

De Horeca Academie zet in op kortlopende en ondernemerschapsversterkende opleidingen om het ondernemerschap in de sector te wapenen tegen de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden.

De opleidingen zijn:

• zeer gevarieerd en spelen in op de verschillendeniveaus van elke deelnemer;

kortdurend van 1,5 tot maximaal 4 uur;

• dichtbij huis of online;

• en vooral: alle opleidingen zijn gratis!

 

Horeca Forma

Voed de vaardigheden van uw medewerkers, en proef meteen het resultaat

Goede medewerkers zijn goud waard in de horeca. Door uw mensen regelmatig een training te laten volgen, blijven ze bij en houdt u hen gemotiveerd. U kunt hiervoor terecht bij Horeca Forma, het vormingsfonds voor de horeca. Zij hebben meer dan 100 inspirerende trainingen voor werknemers in hun aanbod. Van cocktail- tot grillopleidingen, tot trainingen rond leidinggeven of zelfs EHBO-cursussen. Voor iedereen is er een opleiding naar zijn of haar smaak. Altijd kort, krachtig en praktijkgericht.

De opleidingen zijn gratis toegankelijk voor werknemers in PC 302 en voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma. Vanaf 8 deelnemers (werkzaam in PC 302) kan de opleiding gratis doorgaan bij u op de werkvloer.

Ontdek alle opleidingen, data en locaties op www.horecaforma.be/vlaanderen. Hebt u vragen? Laat het weten via 02 513 64 84 of mail naar forma@horeca.be.