INLOGGEN     HOME     CONTACT

 

82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Ledenvoordelen

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca!

• Je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe wetgeving en regelgeving
• Onze juridische dienst beantwoordt je vragen met snel en correct eerstelijnsadvies
• Je verdient je lidgeld zo terug via onze ledenvoordelen
• Je neemt gratis deel aan alle opleidingen en infosessies van de Horeca Academie
• Je wordt ook automatisch lid van je lokale afdeling van Horeca Vlaanderen

Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk! Ontdek hieronder waarmee wij je kunnen helpen.

 

Nu meteen lid worden?

Klik hier en binnen enkele minuten is je lidmaatschap in orde. Zodra je betaling verwerkt is, zal je regiocoördinator je verder informeren over je lidmaatschap. Bij aansluiting ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Publicaties

Altijd goed geïrnformeerd en als eerste op de hoogte

Als lid van Horeca Vlaanderen ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe regelgeving, wetgeving en trends in onze sector.

Lees meer >

Horeca Advies

Gratis en onbeperkt eerstelijnsadvies

Zit je met een vraag? Als lid kan je gratis en onbeperkt bij onze juristen terecht voor snel en correct advies.

Lees meer >

Horeca Academie

Gratis opleidingen en infosessies

Wil je graag goed op de hoogte zijn, professioneel groeien of nieuwe kennis verwerven? Dan is de Horeca Academie helemaal iets voor jou! .

Lees meer >

Lokale werking

Lokale werking: samen sterk, ook op lokaal niveau

Je wordt niet alleen lid van Horeca Vlaanderen, je wordt ook automatisch lid van je lokale horeca afdeling waar je collega's opkomen voor de belangen van de lokale horeca en netwerkevents organiseren om horeca ondernemers samen te brengen.

Lees meer >

Unisono

Unisono: jaarlijks 10% korting op auteursrechten

Als lid van Horeca Vlaanderen heb je jaarlijks recht op een korting op de betaalde auteursrechten van Unisono. Deze korting bedraagt 10% op de jaarbijdrage aan auteursrechten met een maximumbedrag van 45,78 euro.

Lees meer >

Metro

50 euro korting bij Metro Cash & Carry

Als lid van Horeca Vlaanderen ontvang je jaarlijks bij je lidkaart een voordeelbon van 50 euro van Metro Cash & Carry. Deze voordeelbon is geldig bij een minimum aankoop van 300 euro.

Lees meer >

Sligro-ISPC

100 euro korting bij Sligro-ISPC

Als lid van Horeca Vlaanderen ontvang je jaarlijks bij je lidkaart een voordeelbon van 100 euro van Sligro-ISPC. Deze voordeelbon is geldig bij een minimum aankoop van 500 euro.

Lees meer >

Hanos

50 euro korting bij Hanos

Als lid van Horeca Vlaanderen ontvang je jaarlijks bij je lidkaart een voordeelbon van 50 euro van Hanos. Deze voordeelbon is geldig bij een minimum aankoop van 300 euro.

Lees meer >

Liantis

Lianits: permanent 15% korting op beheerskosten

In het kader van onze samenwerking biedt Liantis aan de leden van Horeca Vlaanderen een korting aan van 15%. Deze korting wordt berekend op de beheerskost ...

Lees meer >

Europabank

Europabank: voordeeltarief VISA/Mastercard

Betaal je momenteel een te hoge commissie voor het ontvangen van credit card betalingen? Bij Europabank genieten onze leden van een voordeeltarief.

Lees meer >

Horeca Expo

Horeca Expo: gratis toegang en fast-lane

Plan je dit jaar een bezoek aan Horeca Expo in Gent? Kom dan zeker langs de stand van Horeca Vlaanderen! Je vindt ons terug aan de ingang van de grote hall (standnummer 1000). Horeca Vlaanderen heeft ieder jaar toegangscodes ter bescikking voor haar leden.

Lees meer >

HACCP-gids

Gratis HACCP-gids

Als lid van Horeca Vlaanderen krijg op aanvraag je gratis gedrukte versie van de HACCP-gids. met alle nodige informatie om te voldoen aan de voedselveiligheidsreglementering.

Lees meer >

Elektronische maaltijdcheques: exclusief ledenvoordeel bij Sodexo, Edenred en Monizze

Voor het ontvangen van elektronische maaltijdcheques genieten onze leden van een exclusieve korting bij de drie leveranciers: Sodexo, Edenred en Monizze.

Lees meer >

Ecocheques: exclusieve ledenkorting bij Edenred

Leden genieten van een mooi voordeel bij aankoop van ecocheques bij Edenred. Onder 400 euro is de kost forfaitair, bij meer dan 400 euro volume bedraagt de prestatievergoeding slechts 3,75 % in plaats van 7%.

Lees meer >

Q8-tankkaart met 12,10 eurocent korting per liter

Leden van Horeca Vlaanderen genieten van een vaste korting op de officiële brandstofprijs voor een tankbeurt in België. Je voordeel is 12,10 eurocent per liter (incl btw). Op een tankbeurt van 50 liter bespaar je telkens 6,05 euro.

Lees meer >

logo-ccv

100 euro korting bij CCV

Als lid van Horeca Vlaanderen krijg je 100 euro korting bij een betaaloplossing van CCV.

Lees meer >

Horeca Vlaanderen Verzekeringen

Horeca Vlaanderen Verzekeringen

Horeca Vlaanderen Verzekeringen biedt je een voordelig en specifiek pakket aan verzekeringen voor horeca.

Lees meer >