INLOGGEN     HOME     CONTACT

 

82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

Ledenvoordelen

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca!

• Je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe wetgeving en regelgeving
• Onze juridische dienst beantwoordt je vragen met snel en correct eerstelijnsadvies
• Je verdient je lidgeld zo terug via onze ledenvoordelen
• Je neemt gratis deel aan alle opleidingen en infosessies van de Horeca Academie
• Je wordt ook automatisch lid van je lokale afdeling van Horeca Vlaanderen

Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk! Ontdek hieronder waarmee wij je kunnen helpen.

Horeca Vlaanderen is ook aangesloten bij UNIZO, en dat biedt tal van voordelen voor de sector en bijgevolg ook voor jou! Klik hier voor meer info. 

Nu meteen lid worden?

Klik hier en binnen enkele minuten is je lidmaatschap in orde. Zodra je betaling verwerkt is, zal je regiocoördinator je verder informeren over je lidmaatschap. Bij aansluiting ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Publicaties

Altijd goed geïnformeerd en als eerste op de hoogte

Als lid van Horeca Vlaanderen ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe regelgeving, wetgeving en trends in onze sector.

Lees meer >

Horeca Advies

Gratis en onbeperkt eerstelijnsadvies

Zit je met een vraag? Als lid kan je gratis en onbeperkt bij onze juristen terecht voor snel en correct advies.

Lees meer >

Horeca_Academie-Zuil_BTN-Open-460x340.jpg

Gratis opleidingen en infosessies

Wil je graag goed op de hoogte zijn, professioneel groeien of nieuwe kennis verwerven? Dan is de Horeca Academie helemaal iets voor jou! .

Lees meer >

Lokale werking

Lokale werking: samen sterk, ook op lokaal niveau

Je wordt niet alleen lid van Horeca Vlaanderen, je wordt ook automatisch lid van je lokale horeca afdeling waar je collega's opkomen voor de belangen van de lokale horeca en netwerkevents organiseren om horeca ondernemers samen te brengen.

Lees meer >

Unisono

Unisono: jaarlijks 10% korting op auteursrechten

Als lid van Horeca Vlaanderen heb je jaarlijks recht op een korting op de betaalde auteursrechten van Unisono. Deze korting bedraagt 10% op de jaarbijdrage aan auteursrechten met een maximumbedrag van 56,04 euro.

Lees meer >

Hanos.png

50 euro korting bij HGC - HANOS 

Nog aankopen bij een groothandel te doen? Als lid van Horeca Vlaanderen kan je dit goedkoper doen bij HGC - HANOS, want bij ons ontvang je jaarlijks een voordeelbon van 50 euro van deze horeca groothandel. 

Lees meer >

Liantis

Liantis: permanent 15% korting op beheerskosten

In het kader van onze samenwerking biedt Liantis aan de leden van Horeca Vlaanderen een korting aan van 15%. Deze korting wordt berekend op de beheerskost ...

Lees meer >

Europabank

Europabank, uw partner in betaalverkeer

Als lid van Horeca Vlaanderen geniet je bij Europabank een exclusief voorkeurtarief voor de verwerking van Visa- en Mastercard-transacties alsook voor de verwerking van betalingen met gewone bankkaarten zowel in uw zaak als voor uw webshop.

Lees meer >

Horeca Expo

Horeca Expo: gratis toegang en fast-lane

Plan je dit jaar een bezoek aan Horeca Expo in Gent? Kom dan zeker langs de stand van Horeca Vlaanderen! Je vindt ons terug aan de ingang van de grote hall (standnummer 1000). Horeca Vlaanderen heeft ieder jaar toegangscodes ter bescikking voor haar leden.

Lees meer >

HACCP-gids

Gratis HACCP-gids

Als lid van Horeca Vlaanderen krijg op aanvraag je gratis gedrukte versie van de HACCP-gids. met alle nodige informatie om te voldoen aan de voedselveiligheidsreglementering.

Lees meer >

Elektronische maaltijdcheques: exclusief ledenvoordeel bij Sodexo, Edenred en Monizze

Voor het ontvangen van elektronische maaltijdcheques genieten onze leden van een exclusieve korting bij de drie leveranciers: Sodexo, Edenred en Monizze.

Lees meer >

Ecocheques: exclusieve ledenkorting bij Edenred

Leden genieten van een mooi voordeel bij aankoop van ecocheques bij Edenred. Onder 400 euro is de kost forfaitair, bij meer dan 400 euro volume bedraagt de prestatievergoeding slechts 3,75 % in plaats van 7%.

Lees meer >

Q8 x Horeca Vlaanderen: voordelig tanken 

Leden van Horeca Vlaanderen genieten van een vaste korting op de officiële brandstofprijs voor een tankbeurt in alle 480 Belgische Q8-tankstations. 

Lees meer >

   
Horeca Vlaanderen Verzekeringen

Horeca Vlaanderen Verzekeringen

Horeca Vlaanderen Verzekeringen biedt je een voordelig en specifiek pakket aan verzekeringen voor horeca.

Lees meer >

Goodhabitz-logo.jpg

Online leren

Dit platform is een website (én app) met 100 online trainingen in 10 verschillende talen. Als horecawerkgever of -werknemer kan je er vanaf nu gratis gebruik van maken.

Lees meer >


Horeca Vlaanderen is aangesloten bij UNIZO, en dat biedt tal van voordelen voor de sector en bijgevolg ook voor jou!

Door de belangen van de verschillende zelfstandigen in verschillende beroepsorganisaties samen te brengen en de gemene deler te zoeken, kan UNIZO namelijk belangrijke thema’s op grotere schaal aankaarten en behandelen om nog meer impact te creëren. Horeca Vlaanderen kan via UNIZO de relaties en het netwerk van de organisatie inschakelen om de belangen van de horecasector mee te helpen verdedigen.

Als individueel lid heb je baat bij deze samenwerking. Je wordt namelijk samen met onze en andere beroepsfederaties bij UNIZO verenigt, er wordt je een netwerk geboden en je wordt aangemoedigd tot samenwerking.

Horeca Vlaanderen heeft ook een rechtstreekse vertegenwoordiging in de verschillende commissies die UNIZO organiseert, waarbij Horeca Vlaanderen een adviseur afvaardigt, agendapunten aanbrengt en op de hoogte gehouden wordt van de standpunten en de opvolging van deze commissies.

UNIZO bundelt informatie die relevant is voor elke zelfstandige en stelt deze ter beschikking van haar leden. Die informatie kan betrekking hebben op thema’s die eigen zijn aan de horecasector of het ondernemerschap in een bredere context. Daarnaast organiseert UNIZO regelmatig activiteiten en opleidingen op maat van de individuele leden van de horecasector.

Via het uitoefenen van UNIZO mandaten stroomt pertinente info door naar Horeca Vlaanderen. Concreet gaat dit over onder andere: Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO, RIZIV, RSVZ, Raad voor het Verbruik, VLAIO, SERV, VDAB, Syntra Vlaanderen vzw, NAR, CRB, SMEunited.