Inloggen    Zoeken    Home    Contact

 

Projecten

EVH versmald

Betaal minder voor je energiefactuur!

Doe mee met de groepsaankoop van onder andere LED en leidingisolatie! Met kleine aanpassingen in je zaak kan je je energiefactuur aanzienlijk doen dalen! Hoe? Surf naar www.energievriendelijkehoreca.be en bereken waar je kan besparen. Als lid van Horeca Vlaanderen krijg je bij de geselecteerde leveranciers tot wel 60% korting! Een mooie deal, toch?

Energievriendelijke Horeca is een project van Horeca Vlaanderen met steun van het Vlaams Energieagentschap met als doel de horecaondernemers aan te sporen om energiezuiniger te werk te gaan. Op 12 juli 2018 lanceerde Vlaams Minister van Energie Bart Tommelein het project Energievriendelijke Horeca samen met CEO Matthias De Caluwe in Gent.

Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database  Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database

Vlaanderen telt meer dan 33.000 horecaondernemers die zich dag in dag uit inzetten voor hun zaak. Deze ondernemers steken hart, ziel en tijd om een bloeiende zaak te runnen. Sommige thema’s verschuiven door tijdgebrek naar de achtergrond. Energie is zo’n thema. De voorbije jaren is het aandeel energie in de kosten van de ondernemer echter te groot geworden om hier niet mee aan de slag te gaan. Met Energievriendelijke Horeca leggen we de focus op energiebesparende maatregelen met een korte terugverdientijd. De maatregelen vergen weinig investering,  zijn snel toe te passen en bezorgen het cliënteel geen overlast. Deze maatregelen werden geselecteerd uit het rapport van de KOALA-studie en zijn LED-verlichting, radiatorfolie en leidingisolatie. Tegen eind 2019 streven we er naar om 1000 ondernemers te overtuigen om één of meerdere van bovenstaande maatregelen te installeren.

Alle informatie vindt u op https://energievriendelijkehoreca.be/

Onze structurele partners

 Lia  CombinatielogoVLAIO   Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database  TEL_business_pos_WitAchter_WEB