INLOGGEN     HOME     CONTACT

 

Projecten om van te smullen

 

Naast het dagelijks opkomen voor de belangen van horecaondernemers in Vlaanderen, zet Horeca Vlaanderen ook graag haar schouders onder allerlei projecten. De focus hierbij ligt op het verzekeren van een stabiele toekomst voor de mooiste sector van het land. Op deze pagina vindt u meer informatie over de lopende projecten.

banner 2.png

 

Beginnen doen we met een culinair project: Jong Keukengeweld. Hét collectief van de beste jonge chefs (-30 jaar) van Vlaanderen en Brussel. 

Wie Vlaamse keuken zegt, zegt goudgele frietjes! Om het vakmanschap van frituristen in ere te houden, riep Horeca Vlaanderen samen met Navefri en Vlaio de erkenning van het vakmanschap van de friturist in het leven: Erkend Friturist.

Tenslotte, om al dat lekkers op ons bord te toveren, hebben we competente werkkrachten nodig. En laat dat nu net één van de grootste uitdagingen van het moment voor de horecasector zijn. Bij het project 'EersteKlas', als onderdeel van het Excellentiefonds, ligt de focus dan ook op de instroom en het behoud van gedreven en geschoolde medewerkers. Het excellentieproject biedt een verrijkende leerervaring die leerlingen in staat stelt om zich te onderscheiden en te excelleren in hun vakgebied. EersteKlas’ moet zo de ambitie, passie, creativiteit en ondernemingszin bij de volgende horecageneratie aanwakkeren.
Daarnaast zetten we ons als federatie in voor het traject 'Competentiegedreven ondernemen', samen met ondernemersfederatie Unizo en retailbedrijf PMO. Wij leren jou om talent te spotten!

 

 

 

Onze structurele partners

 Lia  CombinatielogoVLAIO  202309_CCV Logo - Tagline - Vertical - CMYK - Image.png Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database