INLOGGEN     HOME     CONTACT

 

Excellentiefonds: EersteKlas wedstrijd info

Nu, EersteKlas is veel meer dan alleen een wedstrijd. Het project heeft als doel hotelschoolleerlingen te ondersteunen in het verder ontwikkelen van de hun talenten binnen de opleiding alsook hen te stimuleren zich verder te verdiepen in vaardigheden, kennis en attitudes zoals groepswerk en hospitality. Het excellentieproject biedt een verrijkende leerervaring die leerlingen in staat stelt om zich te onderscheiden en te excelleren in hun vakgebied.
Kortom, het project EersteKlas, als onderdeel van het Excellentiefonds van het Vlaams Departement onderwijs, richt zich op persoonlijke ontwikkeling, groei en prestatie.

Horecahelden van de toekomst 

Hoe schrijf je je in?
om deel te nemen aan 'EersteKlas' en schrijf hier in.

Laat hen zien dat ze meer kunnen bereiken dan ze ooit hebben gedacht.  Bespreek met hen de voordelen van deelname aan 'EersteKlas,' zoals de kans om creativiteit te uiten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zich te onderscheiden in de horecawereld.

Belangrijk om te benadrukken is dat 'EersteKlas' geen extra kosten met zich meebrengt. Alles wat ze nodig hebben voor deelname wordt door ons verzorgd.

Hoe kunnen leerkrachten hen aanmoedigen? Dat moeten we misschien wel meegeven. 

1) Een link naar het filmpje met de valies in de hoofdrol.

2) De argumenten in de comment hierboven kunnen misschien ook helpen: niet die van de SMART doelstellingen, maar wel die van het beeldmateriaal en feit dat er al heel veel voorzien wordt door ons. De opleidingen op een hotelschool zijn al duur dus misschien schrikt het sommige af dat hier mogelijks extra kosten bij komen kijken.

De SMART doelen kunnen eventueel nog bij ondersteunen. Dat helpt hoogstwaarschijnlijk ook wel om de leerkrachten te overtuigen. 

 

Het wedstrijdreglement bevindt zich in bijlage.


Graag nog een beetje meer informatie? Contacteer dan één van de projectmedewerkers via eersteklas@horeca.be.
Bedankt dat jullie ons helpen de volgende generatie horecahelden te vormen.

 

Met vriendelijke groet,

Team EersteKlas

 

Vlaanderen_verbeelding werkt

Onze structurele partners

 Lia  CombinatielogoVLAIO  202309_CCV Logo - Tagline - Vertical - CMYK - Image.png Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database