82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Europabank: voordeeltarief VISA/Mastercard

Betaal je momenteel een te hoge commissie voor het ontvangen van credit card betalingen? Bij Europabank genieten onze leden van een voordeeltarief.

Sinds 9 december 2015 beperkt een Europese verordening de zogenaamde “interchange fee” die op elektronisch betaalverkeer betaald moet worden. Om te bepalen op welke transacties deze kostenbeperking van toepassing is, moet er een onderscheid gemaakt worden tussen betaalkaarten die onder de verordening vallen (“regulated cards”) en betaalkaarten die er niet onder vallen (“non-regulated cards”). De non-regulated cards zijn betaalkaarten van buiten de Europese Economische Ruimte en betaalkaarten die niet als consumentenkaart beschouwd kunnen worden, zoals een bedrijfskaart.

Vanaf oktober 2019 zal Europabank ook de niet-Europese consumentenkaarten waarop de interchange door de betaalschema’s zal worden beperkt, beschouwen als “regulated cards”.

Europabank, de partner van Horeca Vlaanderen in elektronisch betaalverkeer, reageert als eerste op de Belgische markt om haar tarieven te verlagen. Leden van Horeca Vlaanderen kunnen beroep doen op een extra voordelig tarief.

Dit tarief is aangepast aan de jaarlijkse omzet met elektronische verwerking in EMV (chip & pin) van de Visa- en MasterCard transacties:

• Jaarlijkse cards omzet < 50.000 €: gesplitst tarief van 1,00 % op regulated met een toeslag van 0.80% op non-regulated cards
• Jaarlijkse cards omzet 50.000 - 125.000 €: gesplitst tarief van 0,95 % op regulated met een toeslag van 0.80% op non-regulated cards 
• Jaarlijkse omzet 125.000 – 250.000 €: gesplitst tarief van 0,90 % op regulated met een toeslag van 0.80% op non-regulated cards
• Jaarlijkse omzet 250.000 – 400.000 €: gesplitst tarief van 0,85 % op regulated met een toeslag van 0.80% op non-regulated cards
• Indien je omzet meer dan 400.000 € bedraagt, zal Europabank je op eenvoudige vraag een gepersonaliseerd voorstel overmaken.

Let op: bepaalde e-commerce transacties vergen een extra toeslag van 0.15%. Ook op transacties waarbij de kaart niet fysiek werd ingelezen in de handelszaak (mail-order en telephone-order) zal een bijkomende toeslag van 0.80 % gevraagd worden.

Voor je webshop maakt Europabank steeds voordelig tarief op maat.

Alle leden van Horeca Vlaanderen die klant zijn/worden bij Europabank kunnen van deze nieuwe tarieven genieten. Bedraagt je tarief op dit moment meer dan bovengenoemde percentages? Neem contact met Europabank via tel 09 224 74 07 of sales@europabank.be en vermeld je lidmaatschap bij Horeca Vlaanderen.

 

 

Europabank_logo+baseline-NL_rgb