Nieuw ledenvoordeel: Culinaire Ambiance

Leden van Horeca Vlaanderen genieten vanaf vandaag van een korting van 25 euro bij aankoop van een jaarabonnement (10 nummers) op 'Culinaire Ambiance', het magazine voor kok, hobbykok, foodie en iedereen die culinair wil genieten.

Wie voor 21 april intekent ontvangt bovendien gratis de Gids "Culinair Aanbevolen", met aanbevolen restaurants en topwinkels in Vlaanderen, ter waarde van 24.95 euro.

COVER CULINAIRE AMBIANCE.PNG

 Voor een jaarabonnement betaalt u slechts 50 euro in plaats van 75 euro. Als u voor 21 april intekent ontvangt u bovendien gratis de Gids "Culinair Aanbevolen", met aanbevolen restaurants en topwinkels in Vlaanderen, ter waarde van 24.95 euro.

Culinaire Ambiance staat boordevol culinaire inspiratie, lekkere gerechten, prachtige reportages en spraakmakende columns. Kijk mee over de schouder van toonaangevende chefs, ontdek de lekkerste eetadresjes en beste winkels, proef de lekkerste wijnen voor u geselecteerd en niet te vergeten: ga zelf aan de slag met de heerlijkste recepten. Culinaire Ambiance verschijnt 10 keer per jaar (niet in januari en augustus).

Leden van Horeca Vlaanderen kunnen zich hier aan het voordeeltarief abonneren (u dient wel aan te melden met uw lidnummer).