Bezoek Horeca Vlaanderen-Navefri op de Crazy Days beurs te Affligem en de Restofritbeurs in Flanders Expo

Van 20 tot 22 maart vindt de Crazy Day beurs plaats te Affligem en van 27 tot 29 maart kondigt een nieuwe Editie van de Restofritbeurs zich aan te Gent.

Horeca Vlaanderen-Navefri is met een informatiestand aanwezig op beide beurzen. U kan bij ons terecht met al uw vragen en we geven u graag meer uitleg over onze talrijke ledenvoordelen. Wie nog geen HACCP-gids heeft kan er gratis een komen afhalen op onze stand. Om u optimaal te informeren lanceren we op de beurs ook onze ‘friet-brochure’ waarin we u een overzicht geven van alle belangrijkste dossiers van de sector frituren. Breng ons dus zeker een bezoekje.

Van maandag 20 tot woensdag 22 maart vindt in Affligem de Crazy-Days beurs plaats. Traditiegetrouw wordt het opnieuw een gezellige mix van business en fun.

Tijdens de rondgang bij de 60 exposanten kan u niet alleen proeven, u ontvangt ook Crazy Coins die u na de beurs kan inruilen voor prachtige geschenken. De dag wordt afgesloten met een gratis buffet met côte à l’os, kaasplank en desserts. De feestvierders worden verwend met een gastoptreden van Steve Tielens en een afterparty met DJ.

De inkom is gratis mits voorregistratie (met BTW-nummer) op www.crazy-days.be.
Locatie: Bellestraat 99, Affligem

De volgende editie van de Restofritbeurs kondigt zich aan. De organisatoren zijn de uitdaging aangegaan om het aanbod nóg gevarieerder en aantrekkelijker te maken en elke bezoeker op 27, 28 en 29 maart weer een onvergetelijke dag te bezorgen.

Restofrit wil de sector inspiratie bieden voor innovatie en professionalisering. Zo werd de “patio” verder uitgebreid met tal van specialiteiten en innovaties. Ook het unieke systeem van spaarpunten zal weer in de smaak vallen. Bovendien geniet iedereen van een warme VIP-ontvangst, een smaakmakende catering en free drinks. Er worden ook kookdemo’s georganiseerd waarin de grote veelzijdigheid van een specifiek product over diverse sectoren heen wordt benadrukt. Dansschoenen zijn een niet te vergeten item want de beruchte afterparty is de ultieme bekroning van een dagje Restofrit-genieten.

Inschrijven voor de beurs kan gratis online op www.restofritbeurs.be. Locatie: Flanders Expo, Gent (Hal 8)