HA-Banner-Algemeen

Wettelijke verplichtingen


HACCP voor professionals: voorkom risico's, waarborg kwaliteit

Iedere horecazaak moet voldoen aan heel wat wettelijke voorschriften rond voedselveiligheid. Wij helpen jou graag op weg door jou wegwijs te maken in de wereld van HACCP. Zo leer je voedselgerelateerde risico’s te identificeren en beheren. Op die manier ben jij niet alleen wettelijk in orde, maar verhoog je ook het vertrouwen van je gasten. 

De onderwerpen zijn :

  • Inleiding
  • Autocontrole, traceerbaarheid en meldingsplicht
  • Kritische controlepunten
  • Nog enkele goede hygiënepraktijken
  • Wat als het misgaat?
  • FAVV controles
Docent

Natasja De Troch is voedingsdeskundigen en kent de wetgeving en haar praktische consequenties door en door.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt online georganiseerd.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie opleiding: Allergenen in de horeca & Etikettering

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.