ACADEMY

Agenda - chronologische

Horeca Academie 16x9 FLASH

 

 

Februari Opleiding Tijden Locatie
dinsdag 7 februari 2023 Starten in de horeca 09.30u - 12.30u Horeca beurs - Bredene
dinsdag 7 februari 2023 Sessie 1: Hoe efficiënt samenwerken met je boekhouder? 14.00u - 16.00u Online
woensdag 8 februari 2023 Overlaten of stopzetten 09.30u - 12.30u Horeca beurs - Bredene
dinsdag 14 februari 2023 Module 3: Praktisch werken met en visuals creëren voor Instagram 14.00u - 15.30u Online
woensdag 15 februari 2023 Foodcost berekening by app 9.00u - 10.30u Online
woensdag 15 februari 2023 Menuengineering 10.45u - 12.00u Online
woensdag 15 februari 2023 Menuleer 13.30u - 15.00u Online
woensdag 15 februari 2023 Verdienmodel 15.15u - 17.00u Online
dinsdag 28 februari 2023 Marketing voor horeca 9.00u - 12.00u Online
dinsdag 28 februari 2023 Module 4: Overtuig uw klanten met storytelling 14.00u - 15.30u Online

 

Maart Opleiding Tijden Locatie
maandag 6 maart 2023 Menuengineering 9.00u - 10.15u Online
maandag 6 maart 2023 Menuleer 10.30u - 12.00u Online
maandag 6 maart 2023 Allergenen in de horeca 13.30u - 16.00u Online
dinsdag 7 maart 2023 Sessie 2: Hoe je boekhouding begrijpen? 14.00u - 16.00u Online
donderdag 9 maart 2023 Hoe van je takeawayzaak een echt verkoopppunt maken? 14.00u - 16.00u Online
maandag 13 maart 2023 Customer journey voor logies 14.00u  - 16.00u Online
dinsdag 14 maart 2023 Bar Basics* 10.00u - 16.00u Gent
dinsdag 14 maart 2023 Leren onderhandelen 14.00u - 17.00u Online
woensdag 15 maart 2023 Module 5: Adverteren op Facebook en Instagram voor beginners 14.00u - 15.30u Online
maandag 20 maart 2023 Autocontrole: Voedselveiligheid via goede hygiënepraktijken 9.00u - 13.00u Online
maandag 20 maart 2023 Hoe haal je het maximale uit je terras 14.00u - 17.00u Online
dinsdag 21 maart 2023 Module 6: Visuals maken met Canva 14.00u - 15.30u Online
dinsdag 28 maart 2023 Sessie 3: Hoe je boekhouding en fiscaliteit écht gebruiken voor het management van je zaak? 14.00u - 16.00u Online
woensdag 29 maart 2023 Overlaten of stopzetten 9.00u - 12.00u Online

 

 

April Opleiding Tijden Locatie
maandag 3 april 2023 Bierschenken*  9.00u - 17.00u De Pinte
dinsdag 18 april 2023 Menuengineering 9.00u - 10.15u Online
dinsdag 18 april 2023 Menuleer 10.30u - 12.00u Online
dinsdag 18 april 2023 Foodcost berekening by app 13.30u - 15.00u Online
dinsdag 18 april 2023 Verdienmodel 15.15u - 17.00u Online
dinsdag 18 april 2023 Starten in de horeca 19.30u - 21.30u Online
woensdag 19 april 2023 Allergenen in de horeca 9.30u - 12.00u Online

 

Mei Opleiding Tijden Locatie
maandag 8 mei 2023 Allergenen in de horeca 9.30u - 12.00u Online
dinsdag 9 mei 2023 Foodcost berekening by app 13.30u - 15.30u Online
dinsdag 9 mei 2023 Verdienmodel 15.45u - 17.00u Online

Deze opleidingen zijn kosteloos voor elke horecaondernemer met een BTW-nummer, nacebel-code horeca.
Bent u geen horeca-ondernemer, dan ontvangt u een factuur van 150,- euro voor uw deelname.

*De opleiding Bierschenken en/of Bar basics kost 75 euro per persoon per opleiding.nschrijfperiode:
Elke inschrijving wordt persoonlijk behandeld, hierdoor sluiten we 72 uur voor de fysieke en 24 uur voor een online opleiding af. 
Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, verwachten wij 24 uur vooraf een bericht. Zo moeten wij geen overbodige kosten doen.