ACADEMY

Agenda - chronologische

De wereld staat niet stil. Zelfs niet tijdens een gezondheidscrisis en al helemaal niet in de horecasector. Dat zorgt voor uitdagingen. Horecaondernemers gaan steeds opnieuw aan de slag om zich heruit te vinden, zichzelf te verbeteren en om bij te leren. Want gasten wensen het beste, het lekkerste eten, het meest gastvrije ontvangst, die attente kelner aan hun tafel… Daarom blijft ondernemersfederatie Horeca Vlaanderen opleidingen aanbieden aan ondernemers, in samenwerking met en met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry.

Deze opleidingen zijn kosteloos voor elke horecaondernemer met een BTW-nummer, nacebel-code horeca.
Bent u geen horeca-ondernemer, dan ontvangt u een factuur van 150,- euro voor uw deelname.

Inschrijfperiode:
Elke inschrijving wordt persoonlijk behandeld, hierdoor sluiten we 72 uur voor de fysieke en 24 uur voor een online opleiding af. 
Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, verwachten wij 24 uur vooraf een bericht. Zo moeten wij geen overbodige kosten doen.

 

Dag Opleiding Docent Tijden Postcode locatie of online
dinsdag 10 mei 2022 Module 5: Adverteren op Facebook en Instagram voor beginners Liesbeth Keuninckx 14.00u - 16.00u Online
donderdag 12 mei 2022 Word de energie-expert van je onderneming. Gert Lismont 9.30u - 12.00u 3000
maandag 16 mei 2022 Gecertificeerd Bierschenker Rudy Beckers 9.00u - 16.30u 9840
maandag 16 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 16.30u 2000
maandag 16 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 12.30u 2000
maandag 16 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 13.00u - 16.30u 2000
maandag 16 mei 2022 Starten in de horeca Filip Nicasi 18.30u - 21.30u Online
dinsdag 17 mei 2022 Word de energie-expert van je onderneming. Michael Deneve 9.30u - 12.00u 2000
dinsdag 17 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 16.30u 3500
dinsdag 17 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 12.30u 3500
dinsdag 17 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 13.00u - 16.30u 3500
maandag 23 mei 2022 Sociaal beheer Liantis 9.00u - 12.00u 9031
maandag 23 mei 2022 Module 6: Visuals maken met Canva Liesbeth Keuninckx 14.00u - 16.00u Online
Maandag 23 mei 2022 Word de energie-expert van je onderneming. Gert Lismont 9.30u - 12.00u 8000
dinsdag 24 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 16.30u 8000
dinsdag 24 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 12.30u 8000
dinsdag 24 mei 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 13.00u - 16.30u 8000
maandag 30 mei 2022 Allergenen in de horeca Natasja De Troch 9.00u - 12.00u 3583
dinsdag 31 mei 2022 Word de energie-expert van je onderneming. Gert Lismont 9.30u - 12.00u 9000
  °°°      
maandag 13 juni 2022 Arbeidsrecht in de horeca Liantis 9.00u - 12.00u 2800
maandag 13 juni 2022 Verantwoord ondernemerschap Guido francque 14.00u - 17.00u 2000
maandag 13 juni 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 16.30u 3000
maandag 13 juni 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 9.00u - 12.30u 3000
maandag 13 juni 2022 Succesfactoren tot winstgevend ondernemen Dany Dhollander 13.00u - 16.30u 3000
Maandag 13 juni 2022 Word de energie-expert van je onderneming. Gert Lismont 9.30u - 12.00u 3920

 

De opleiding "Overlaten of stopzetten van een horecazaak" is online beschikbaar via deze link:
https://www.horecavlaanderen.be/overlaten-of-stopzetten-van-een-horecazaak