ACADEMY

Agenda - chronologische

 

 

Dag Opleiding Tijden Locatie
di 27 september Starten in de horeca 19.30u - 21.30u Online
       
ma 3 oktober Allergenen in de horeca 13.30u - 16.00u Online
ma 3 oktober Marketing voor horeca 09.00u - 12.00u Online
ma 3 oktober Groeitraject: Startersopleiding, inleiding businessplan en gedragscode 09.00u - 17.00u Leuven
di 4 oktober Succesfactoren tot winstgevend ondernemen VM 09.00u - 12.00u Online
di 4 oktober Succesfactoren tot winstgevend ondernemen NM 13.30u - 17.00u Online
ma 10 oktober Module 3: Praktisch werken met en visuals creëren voor Instagram 10.00u - 12.00u Online
ma 10 oktober Etikettering 13.30u - 16.30u Online
ma 10 oktober Groeitraject: Autocontrole & Voedselveiligheid 09.00u - 17.00u Leuven
wo 12 oktober Customer Journey voor logies 14.00u - 16.00u Online
ma 17 oktober Los geschillen op via online tool Belmed 10.00u - 12.00u Online - Teams
ma 17 oktober Hoe van je takeawayzaak een echt verkooppunt maken? 10.00u - 12.00u Online
ma 17 oktober Groeitraject: Bar Basics 10.00u - 16.00u Leuven
wo 19 oktober Inspiratiedag voor frituristen 10.00u - 16.00u Limburg
do 20 oktober Inspiratiedag voor frituristen 10.00u - 16.00u Oost-Vlaanderen
ma 24 oktober Module 4: Overtuig uw klanten met storytelling 10.00u - 12.00u Online
ma 24 oktober Groeitraject: Sociaal beheer 09.00u - 12.00u Leuven
di 25 oktober Customer Journey voor feestzalen en cateraars 10.00u - 12.00u Online
don 27 oktober Word de energie-expert van je onderneming. 14.00u - 16.00u Online
       
ma 7 november Allergenen in de horeca 9.30u - 12.00u Online
ma 7 november Groeitraject: Digitale zichtbaarheid 09.00u - 17.00u Leuven
ma 14 november Module 5: Adverteren op Facebook en Instagram voor beginners 10.00u - 12.00u Online
ma 14 november Los geschillen op via online tool Belmed 19.30u - 21.00u Online
di 15 november Hoe omgaan met een arbeidsinspectie. 10.00u - 11.00u Online
ma 14 november Groeitraject: Bierschenken 09.00u - 17.00u Leuven
wo 16 november Leren onderhandelen: word een expert in 3 uur! 14.00u - 17.00u Online
zo 20 november Starten in de horeca 10.00u - 12.00u Horeca Expo - Gent
ma 21 november Foodcost berekening by app 10.00u - 12.00u Horeca Expo - Gent
di 22 november Word de energie-expert van je onderneming. 10.00u - 12.00u Horeca Expo - Gent
wo 23 november Starten in de horeca 10.00u - 12.00u Horeca Expo - Gent
ma 28 november Module 6: Visuals maken met Canva 10.00u - 12.00u Online
ma 28 november Groeitraject: Succesfactoren tot winstgevend ondernemen 09.00u - 17.00u Leuven
di 29 november Etikettering 09.30u - 12.00u Online
di 29 november Marketing voor horeca 14.00u - 17.00u Online
       
ma 5 december Succesfactoren tot winstgevend ondernemen VM 09.00u - 12.00u Online
ma 5 december Succesfactoren tot winstgevend ondernemen NM 13.30u - 17.00u Online
ma 5 december Groeitraject: Prijszetting, fiscaliteit & boekhouding 09.00u - 17.00u Leuven
di 6 december Allergenen in de horeca 09.30u - 12.00u Online
ma 12 december Groeitraject: Businessplan in de praktijk op afspraak Leuven
di 13 december Leren onderhandelen: word een expert in 3 uur! 09.00u - 12.00u Online

 

Deze opleidingen zijn kosteloos voor elke horecaondernemer met een BTW-nummer, nacebel-code horeca.
Bent u geen horeca-ondernemer, dan ontvangt u een factuur van 150,- euro voor uw deelname.

Inschrijfperiode:
Elke inschrijving wordt persoonlijk behandeld, hierdoor sluiten we 72 uur voor de fysieke en 24 uur voor een online opleiding af. 
Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, verwachten wij 24 uur vooraf een bericht. Zo moeten wij geen overbodige kosten doen.