HA-Banner-Algemeen

 

Opleidingsaanbod


Verrijk je kennis op eigen tempo, dankzij het Open opleidingsaanbod. Vertaal de opgedane kennis naar je eigen bedrijf, met hulp van horecaexperts in onze Masterclasses. Kijk, zie, proef en geniet via ons heerlijk Experienceprogramma!

 

Open

Het Open opleidingsaanbod van de Horeca Academie vormt de bouwstenen van gefundeerd ondernemerschap in de horeca. Doe nieuwe inzichten op eigen tempo op via onze Digicursus of volg een fysieke training in jouw provincie. Alle opleidingen binnen dit aanbod zijn kosteloos voor elke horecaondernemer. 

We bieden jou een divers aanbod aan cursussen, ontworpen om jou te ondersteunen en laten uitblinken als horecaprofessional. Voorgeschoteld door onze docenten, experten in het vak. 

Masterclass

Wie streeft naar meer dan alleen basiskennis kan met hulp van horecaexperts de opgedane kennis uit het Open opleidingsaanbod vertalen naar zijn/haar eigen bedrijf. Je verdiept jezelf dankzij onze Masterclasses in een casus, gericht op jouw bedrijf. Als lid van Horeca Vlaanderen ontvang je één gratis voucher per jaar. Voor niet-leden bedraagt de kostprijs 149 euro.

Daarnaast bieden we jou meer dan 100 opleidingen rond soft skills aan, via het online leerplatform Goodhabitz. Bij je lidmaatschap van Horeca Vlaanderen ontvang je een gratis account, ter waarde van 149 euro. Jij bepaalt zelf welke training je wilt volgen, wanneer, waar en in welk tijdsbestek.

Experience

Kijk, zie, proef en geniet via ons heerlijk Experienceprogramma! De Horeca Academie neemt je mee op een meeslepende, culinaire reis. We dompelen je een hele dag onder, zodat jij jouw expertise kan ontketenen. Onder leiding van vakmannen en -vrouwen ontdekt je de nieuwe trends en verrukkelijke smaken. 

Wat dacht je van een Citytour vol inspirerende ondernemers, innovatieve concepten en aansprekende locaties? Wij nemen je mee naar plekken die je nog nooit eerder zag en laten je genieten van bijzonder eten, drinken en ervaringen. De Horeca Academie creëert een gevarieerd aanbod, gebaseerd op de tendensen en de noden van de sector.

 

 

 

Samenwerkingen met:

guidea.png  

Guidea is het kenniscentrum van en voor de horecasector, opgericht door de sociale partners van het Paritair Comité 302.
Op zoek naar cijfers uit de sector? Klik dan hier.

Horeca forma vlaanderen logo.png   Horeca Forma is de vormingsorganisatie voor wie werkt in de horecasector, opgericht door de sociale partners van het Paritair Comité 302.
Alle informatie vindt u hier.