Lekker van bij ons
Herontdek zuivel in de keuken
Zuivelproducten, onmisbare basisproducten die jouw gerechten naar een hoger niveau tillen, maar die niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen.
Chef-kok Dany Dhollander, o.m. oprichter van het culinair adviesbureau ‘De Getallen’, laat jou tijdens de workshop zien hoe verrassend veelzijdig en vernieuwend zuivelproducten kunnen zijn in de keuken.
Hij inspireert je tijdens de sessie bovendien met interessante technieken en trakteert je bij iedere bereiding op tips voor het beperken van je foodcost én foodwaste.
Docent
De workshop wordt georganiseerd in het kader van de ‘Melk & Zuivel & Lekker veel inspiratie’-campagne van VLAM ter promotie van zuivelproducten, mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie.
Praktische gegevens en inschrijven
Woensdag 13 oktober 2021 van 14u tot 16u.
Inschrijven via B2B@vlam.be, deelname aan de workshop is gratis.
Live uitgezonden via Facebook Live.