HA-Banner-Algemeen

Het management van een financieel gezond bedrijf

 

Met een horecaverdienmodel maak je duidelijk waar jouw inkomsten vandaan komen en hoe je ze vergaart. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst én hoe je dit kan bereiken. Het draait om de onderscheidende waarde die jij als horecaondernemer aan je klanten biedt en welke kosten je daarvoor maakt.

Welk percentage van je omzet geef je maximaal uit aan je food- en beveragekost? Wat moet je doen om je personeelskosten te laten uitkomen op 35% van je netto-omzet? Welk bedrag mag je besteden aan gas, water en elektriciteit? Hoeveel houd je aan het einde van de maand over om je huur en afbetaling te bekostigen?

Stap voor stap bekijken we in deze webinar elk vakje in onze portefeuille, hoeveel je er juist aan besteedt en hoe je dit op een efficiënte manier kan sturen om je rendabiliteit te verbeteren.

Docent

Dany DHollander is een vakexpert uit de horecawereld.

Praktische gegevens en inschrijven

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie Opleiding: Het management van een financieel gezond bedrijf

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.