HA-Banner-Algemeen

10 factoren voor een financieel gezonde zaak

Beste lid,
Geachte ondernemer,

We stellen u graag volgende online minitraining voor “ 10 factoren voor een financieel gezonde zaak”.  

Met passie voor horeca alleen zal je het (bijna) niet overleven in de harde horecawereld. Een goed inzicht in hoe je met je horecaportefeuille moet omgaan is een must. En in deze tijd misschien nog meer…

In deze webinar legt Dany Dhollander 10 factoren uit die de financiële gezondheid van jouw zaak beïnvloeden.

Op het programma: 
- Bruto prijs/ omzet
- Btw
- Netto prijs/ omzet
- F&B cost
- Personeelskost 
- Prime cost
- Operationeel resultaat
- Variabele kosten 
- Vaste kosten 
- Winst voor belasting ​

Ben je graag goed voorbereid voor deze webinar?

Herbekijk de vorige filmpjes van Dany  op de facebookpagina van Horeca Forma

  • Je food cost berekenen
  • Je beverage cost berekenen
  • Menu Engineering: Analyseer je menukaart voor een hoger rendement

Deze opleiding is een samenwerking tussen Horeca Forma en Horeca Vlaanderen.

Wenst u het webinar opnieuw te bekijken, dat kan via deze link.
Of wenst u enkel de presentatie nogmaals door te nemen, klik hier.