HA-Banner-Algemeen

Word de energie-expert van je onderneming.


NIEUW

Energie was naast de personeelskost al lang de tweede grootste kost van een ondernemer. En met de huidige, piekende prijzen verbetert dat allesbehalve de situatie. Hoe kan je dus besparen op energie? Onze Horeca Academie helpt je je energiefacturen onder controle te houden met de opleiding Energiebesparing.

De opleiding focust op drie onderdelen:

  • Marktwerking: hier maakt de docent je wegwijs in energiedelen, het capaciteitstarief en de samenstelling van de factuur
  • Future proof onderneming: welke maatregelen neem je best tegen 2030 en 2050? Kom ook meer te weten over de green key als horecalabel en wordt even ondergedompeld in de wettelijke verplichtingen (EPC, energieaudit)
  • Energiebesparen in de horeca: welke energiebesparingsmaatregelen kan je nemen? Kom enkele quickwins en tips & tricks te weten. EN verdiep je in energiemonitoring
Docenten:

Michaël Deneve heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de energiesector. Hij is zaakvoerder van Denercon en doet jaarlijks verscheidene energieaudits en haalbaarheidsstudies voor de toepassing van duurzame energieproductie voor de industrie en KMO’s.

Gert Lismont is een expert op het gebied van bouw- en industriële duurzaamheid en energiemonitoringoplossingen. Oprichter SensEnergies, inspireert bedrijven om duurzaamheidsprestaties te verbeteren.

 

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt fysiek en online georganiseerd.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie Opleiding: Boekhoudkundige aspecten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.