Zoeken
De wereld verandert zo snel dat het soms moeilijk is om bij te benen. Maar geen paniek, Horeca Academie zorgt dat jij bijblijft.
We voorzien telkens een brede waaier aan thema’s die inspelen op de noden van de sector.
Module 1: Start met Instagram en Facebook voor jouw zaak
Module 2: Hoe maak je efficiënt je contect voor sociale media?
Module 3: Praktisch werken met en visuals creëren voor Instagram
Module 4: Overtuig je klanten met storytelling
Module 5: Adverteren op Facebook en Instagram voor beginners
Module 6: Visuals maken met Canva
Foodcost berekening by app
Menuleer: verbeter je omzet met je menukaart
Menuengineering: analyseer je menukaart
Horecaverdienmodel
Horeca Energy Tour
Boekhoudkundige aspecten
Leren onderhandelen
Marketing voor horeca
Customer journey voor logies
Customer journey voor feestzalen en cateraar
Hoe haal je het maximale uit je terras?
Hoe van je takeawayzaak een echt verkooppunt maken?
Allergenen in de horeca
Hygiëne & autocontrole - FAVV
Personeelsaangelegenheden
Starten in de horeca
Overlaten of stopzetten van een horecazaak
Groeitraject voor horecaondernemers