INLOGGEN     HOME     CONTACT

 

Partners

202309_CCV Logo - Tagline - Vertical - CMYK - Image.png   CCV is de toonaangevende dienstverlener voor elektronische transacties in Europa. Onder andere via gezamenlijke opleidingen en uitwisseling van kennis willen Horeca Vlaanderen en CCV de sector laten kennis maken met de voordelen en mogelijkheden van elektronisch betalen.
https://www.ccv.eu/be-nl/

 

europa-bank-logo   Europabank is partner van Horeca Vlaanderen. Leden kunnen genieten van een extra voordelig tarief voor het ontvangen van credit card betalingen.
Alle informatie vindt u hier.

 

lia  

1.100 Liantis-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van ruim 180.000 ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden ze op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies. https://www.liantis.be/nl

Leden van Horeca Vlaanderen genieten van een korting van 15 procent op de beheerskost die wordt aangerekend per werknemer en per loonberekening.

 

TEL_business_pos_WitAchter_WEB   De B-to-B divisie van Telenet biedt professionele telecomdiensten aan bedrijven en overheden. De basisdiensten bestaan uit internet-, data-, digitale tv- en mobiele & vaste telefonie-oplossingen. Verder worden er ook IT-oplossingen zoals hosting, cloud computing en security aangeboden. Via het partnership wil Telenet Business Horeca-ondernemingen inspireren om nieuwe wegen te bewandelen op basis van de nieuwe digitale realiteit.
Hoe? Door hen advies en oplossingen aan te bieden in 3 domeinen: veilig, efficiënt en digitaal ondernemen.
Meer info op https://www2.telenet.be/nl/business/