ACADEMY

Webinar agenda

Stilzitten zit niet in je DNA. Je wilt vooruit. En daar speelt Horeca Vlaanderen graag op in. Ook dit voorjaar organiseert Horeca Academie maar liefst 35 thema's, waarvan 15 nieuwe thema's!

Doe digitaal de spurt vooruit. Maar liefst 6.300 horecaondernemers gingen je al voor! Neem hieronder meteen een nieuwsgierig kijkje naar het uitgebreide aanbod en schrijf je meteen.

Dag Opleiding  Type Tijden
maandag 11 januari 2021 Allergenen in de horeca Online 9u30 - 12u
maandag 11 januari 2021 Module 1: Start met Instagram voor jouw zaak Online 14u- 15u30
dinsdag 12 januari 2021 Linkedin als boost voor jouw horecazaak - vervolg opleiding deel 2 Online 10u - 12u
woensdag 13 januari 2021 Beverage cost berekening by app Online 13u30 - 16u
woensdag 13 januari 2021 Menu-engineering: analyseer je menukaart voor meer rendement Online 9u30 - 12u
donderdag 14 januari 2021 Hoe bepaal je de prijs van je logies Online 10u - 11u30
maandag 18 januari 2021 Starten in de horeca Online 9u30 - 11u
maandag 18 januari 2021 Meer omzet generen zonder hard sells Online 14u - 15u30
dinsdag 19 januari 2021 Foodcost berekening by app Online 13u30 - 16u
dinsdag 19 januari 2021 Menuleer: verbeter je omzet met je menukaart Online 9u30 - 12u
woensdag 20 januari 2021 Food fotografie met je smartphone Online 9u30 - 12u
maandag 25 januari 2021 Module 2: Hoe maak je efficiënt je content voor sociale media Online 14u- 15u30
maandag 25 januari 2021 Op naar een duurzame horeca Online 10u - 12u
dinsdag 26 januari 2021

Sessie 1: Hoe efficiënt samenwerken met je boekhouder?

Online 10u - 12u
dinsdag 26 januari 2021 Bewegende beelden maken met je smartphone voor social - Canva Online 13u30 - 16u
woensdag 27 januari 2021 Time & selfmanagement voor horeca ondernemers Online 14u - 15u30
woensdag 27 januari 2021 Gastvrijheid, the next level! Online 19u30 - 21u
donderdag 28 januari 2021 LinkedIn als boost voor jouw horecazaak - deel 1 Online 10u - 12u
       
maandag 1 februari 2021 Do's & Don'ts van ontwerpen Online 19u - 21u
dinsdag 2 februari 2021 Overlaten of stopzetten van een horecazaak Online 9u30 - 12u
dinsdag 2 februari 2021 GDPR-regels in marketing Online 14u - 15u30
woensdag 3 februari 2021 Meer omzet generen zonder hard sells Online 10u - 11u30
donderdag 4 februari 2021 Foodcost berekening by app Online 19u - 21u30
donderdag 4 februari 2021 Menu-engineering: analyseer je menukaart voor meer rendement Online 13u30 - 16u
maandag 8 februari 2021 Houdbaarheid van bereide gerechten en impact van verpakking op de smaak Online 10u - 11u30
maandag 8 februari 2021 Module 3: Praktisch werken met en visuals creëren voor Instagram Online 14u- 15u30
maandag 8 februari 2021 Leren onderhandelen, een meerwaarde voor jouw horecazaak. Online 19u30 - 21u
dinsdag 9 februari 2021 Allergenen in de horeca Online 9u30 - 12u
dinsdag 9 februari 2021 Op naar een duurzame horeca Online 14u - 16u
woensdag 10 februari 2021 Beverage cost berekening by app Online 9u30 - 12u
woensdag 10 februari 2021 Menuleer: verbeter je omzet met je menukaart Online 13u30 - 16u
donderdag 11 februari 2021 Gastvrijheid, the next level! Online 10u - 11u30
maandag 22 februari 2021 Linkedin als boost voor jouw horecazaak - vervolg opleiding deel 2 Online 10u - 12u
maandag 22 februari 2021 Module 4: Overtuig je klanten met storytelling Online 14u- 15u30
dinsdag 23 februari 2021

Sessie 2: Hoe je boekhouding begrijpen?

Online 10u - 12u
dinsdag 23 februari 2021 Google analytics beheren Online 14u - 15u30
donderdag 25 februari 2021 Foodcost berekening by app Online 13u30 - 16u
donderdag 25 februari 2021 Horecaverdienmodel: optimaliseer en neem voorsprong Online 19u - 21u30
woensdag 24 februari 2021 Positionering, meer dan ooit de sleutel tot succes na corona Online 14u - 15u30
       
maandag 1 maart 2021 Do's & Don'ts van ontwerpen Online 9u30 - 12u
maandag 1 maart 2021 Gastvrijheid, the next level! Online 14u - 15u30
dinsdag 2 maart 2021 Cashflow creëren in tijden van corona Online 10u - 11u30
dinsdag 2 maart 2021 Aanwerven van personeel, hoe begin je eraan? Online

13u30 - 16u

dinsdag 2 maart 2021 Hoe bepaal je de prijs van je logies Online 19u30 - 21u
woensdag 3 maart 2021 Menuleer: verbeter je omzet met je menukaart Online 9u30 - 12u
woensdag 3 maart 2021 Horecaverdienmodel: optimaliseer en neem voorsprong Online 13u30 - 16u
donderdag 4 maart 2021 Overlaten of stopzetten van een horecazaak Online 14u - 16u30
maandag 8 maart 2021 Module 5: Adverteren op Facebook en Instagram voor beginners Online 14u- 15u30
maandag 8 maart 2021 Starten in de horeca Online 19u30 - 21u
dinsdag 9 maart 2021 Bewegende beelden maken met je smartphone voor social - Canva Online 9u30 - 12u
dinsdag 9 maart 2021 Meer omzet generen zonder hard sells Online 19u30 - 21u
donderdag 11 maart 2021 Foodcost berekening by app Online 9u30 - 12u
donderdag 11 maart 2021 Menu-engineering: analyseer je menukaart voor meer rendement Online 13u30 - 16u
maandag 15 maart 2021 Allergenen in de horeca Online 9u30 - 12u
maandag 15 maart 2021 Module 6: Visuals maken met Canva Online 14u - 15u30
dinsdag 16 maart 2021 Beverage cost berekening by app Online 9u30 - 12u
dinsdag 16 maart 2021 Horecaverdienmodel: optimaliseer en neem voorsprong Online 13u30 - 16u
maandag 22 maart 2021 Module 7: E-mailmarketing en nieuwsbrieven Online 14u- 15u30
maandag 22 maart 2021 Op naar een duurzame horeca Online 19u30 - 21u
dinsdag 23 maart 2021

Sessie 3: Hoe je boekhouding en fiscaliteit écht gebruiken voor het management van je zaak

Online 10u - 12u
dinsdag 23 maart 2021 Food fotografie met je smartphone Online 13u30 - 16u