Inhoud: Bar Basics
In deze module komen alle aspecten van de bar aan bod:
- Introductie van onontbeerlijke competenties: gastheerschap, imagobewustzijn, contactvaardig, ordelijk, planmatig werken
- Evolutie van de bar: types en verschillen
- Mise en place en stockcontrole
- Perfect serve: aperitieven, bieren, frisdranken, water, alcoholische dranken, likeuren, spirts, wijnen, champagne, longdrinks & cocktails, warme dranken
- De bestelling: hoe een bestelling aannemen, klaarzetten, service aan tafel
- Opstellen van een goede barkaart: voorbeelden, aandachtspunten, opbouw, praktische opstelling en prijszetting
Praktische gegevens en inschrijven
Deze sessie kan enkel fysiek gevolgd worden.
De sessie start om 10.00u en eindigd rond 16.00u.
- dinsdag 14 maart 2023 in omgeving Gent (goed bereikbaar met eigen vervoer)
- maandag 30 november 2023 in omgeving Antwerpen (goed bereikbaar met eigen vervoer)
Keer terug