HA-Banner-Algemeen

Hoe je beveragecost berekenen

 

De online minitraining “Hoe je beverage cost berekenen” is een samenwerking tussen Horeca Forma en Horeca Vlaanderen.

Meer winst per tafel enkel en alleen door dranken? Door het berekenen van de beverage kost, kan jij juist de drankjes met een hogere marge aanprijzen bij je gasten! Maar hoe bereken je dat nu juist, die beverage cost?  Leer het allemaal tijdens deze minitraining met Dany D’Hollander op dinsdag 12/06 om 14u.

Op het programma:

- Je beverage (dranken) cost berekenen: opfrissing & aandachtspunten

- Demo van gratis app voor F&B berekening

- Welke marges neem ik op welke dranken?

- To do’s voor de opstart na corona

Je zag misschien eerder al de online traning “Hoe je foodcost berekenen” deze opleiding is gebaseerd op dezelfde principes, maar deze keer de focus op dranken.

Wenst u het webinar opnieuw te bekijken, dat kan via deze link.
Of wenst u enkel de presentatie nogmaals door te nemen, klik hier.

Wil je op de hoogte blijven van meer minitrainingen? Volg dan de facebook pagina’s of websites.