Overlaten of stopzetten van een horecazaak
Hoe neem ik op een goede manier afscheid van mijn zaak?
In deze opleiding krijgt u inzicht in de mogelijkheden om uw zaak over te laten. Met zo weinig mogelijk theorie en veel praktische voorbeelden geven we antwoorden op o.a. de volgende vragen.
- Op welke manier bepaalt u de overnameprijs?
- Hoe vindt u de geschikte overnemer?
- Hoe vergroot u de verkoopbaarheid van uw horecazaak?
- Wat als u er dan toch niet in slaagt om te verkopen, wat zijn dan de beste opties?
U krijgt ook een overzicht van de verschillende manieren om uw zaak over te laten (aandelen, handelsfonds, eenmanszaak, eigenaar, huurder,...) en de consequenties die dat heeft op de transactie.
Docent
Filip Nicasi heeft jarenlange ervaring in de management- en communicatiesector specifiek voor horeca.
Praktische gegevens en inschrijven
Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.