HA-Banner-Algemeen

Overlaten of stopzetten van een horecazaak

Hoe neem ik op een goede manier afscheid van mijn zaak?


In deze opleiding krijgt u inzicht in de mogelijkheden om uw zaak over te laten. Met zo weinig mogelijk theorie en veel praktische voorbeelden geven we antwoorden op o.a. de volgende vragen.

- Op welke manier bepaalt u de overnameprijs?
- Hoe vindt u de geschikte overnemer?
- Hoe vergroot u de verkoopbaarheid van uw horecazaak?
- Wat als u er dan toch niet in slaagt om te verkopen, wat zijn dan de beste opties?

U krijgt ook een overzicht van de verschillende manieren om uw zaak over te laten (aandelen, handelsfonds, eenmanszaak, eigenaar, huurder,...) en de consequenties die dat heeft op de transactie.

Docent

Filip Nicasi heeft jarenlange ervaring in de management- en communicatiesector specifiek voor horeca.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt fysiek georganiseerd.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie opleiding: Overlaten of stopzetten van een horecazaak

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.

Tutorial volgen in eigen tijd

Registreer je via deze link en ontvang onmiddellijk de links naar de video tutorials.

Deel 1:
- Hoe bereidt u uw zaak voor?
- Verschillende vennootschapsvormen

Deel 2:
- Wat zijn de fiscale gevolgen?
- Hoe waardeert u uw zaak?

Deel 3:
- Hoe verloopt het hele proces?
- Hoe vindt u een overnemer?
- Wat zijn de succesfactoren?
- Wat zijn de alternatieven?