ACADEMY

Overlaten of stopzetten van een horecazaak

Hoe neem ik op een goede manier afscheid van mijn zaak?

In deze opleiding krijg je inzicht in de mogelijkheden om jouw zaak over te laten. Met zo weinig mogelijk theorie en veel praktische voorbeelden geven we antwoorden op o.a. de volgende vragen: Op welke manier bepaal je de overnameprijs? Hoe vind je de geschikte overnemer? Hoe vergroot je de verkoopbaarheid van je horecazaak? Wat als je er dan toch niet in slaagt om te verkopen, wat zijn dan de beste opties?

Je krijgt ook een overzicht van de verschillende manieren om jouw zaak over te laten (aandelen, handelsfonds, eenmanszaak, eigenaar, huurder…) en de gevolgen hiervan op de transactie.

Docent

Filip Nicasi heeft jarenlange ervaring in de management- en communicatiesector specifiek voor horeca.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt online georganiseerd via Zoom. Hiervoor moet je op voorhand niets installeren.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie opleiding: Overlaten of stopzetten van een horecazaak