INLOGGEN     HOME     CONTACT

 

Over ons

HV_LOGO


Horeca Vlaanderen is de sectororganisatie van en voor de horeca. Onze drie pijlers zijn belangenverdediging, ondersteunen en netwerken. Dankzij de wijdvertakte verankering is Horeca Vlaanderen actief op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau.

Al veertig jaar verdedigt Horeca Vlaanderen de belangen van haar sector en ondernemers. De voorbije decennia is het gezicht van onze sector enorm veranderd. Naast koken, experimenteren en proeven moet u ook manager zijn. Bijkomende reglementeringen maken onze sector professioneler maar ook een pak complexer. Na al meer dan een voltijdse job aan het fornuis, achter de receptie of toog moet u nog ettelijke uren spenderen aan het invullen van paperassen, personeel betalen en het opvolgen van de wetgeving.

Horeca Vlaanderen is uw steunpilaar. Waar onze juridische dienst u behoedt van contractuele misstappen, wijzen onze sociale adviseurs u de weg in het labyrint van de sociale wetgeving. Maar bovenal is Horeca Vlaanderen een bruggenbouwer die zowel lokaal als nationaal banden smeedt tussen onze ondernemers en haar stakeholders.

Onze structuur bestaat uit ondernemers, uit mensen die met beide voeten in het vak staan. De input komt van lokale afdelingen, van de provincies, van de verschillende sector commissies, van de Raad van Bestuur maar ook van u. Wij verdedigen uw belangen!

Belangenverdediging

Horeca Vlaanderen verdedigt de belangen van de ganse sector en strijdt voor een beter ondernemingsklimaat. Bij het bepalen van de algemene strategie en standpunten is er constante input van de lokale afdelingen en diverse sectorcommissies.

Netwerken

Via netwerkevents, infosessies, opleidingen en workshops brengt Horeca Vlaanderen ondernemers samen om hen de kans te bieden zich verder te professionaliseren.

Ondersteunen

Horeca Vlaanderen verspreidt haar informatie via diverse kanalen ( Horeca Krant, Horeca Echo, Horeca Flash, website, partners,..). De leden kunnen bovendien rekenen op juridisch eerstelijnsadvies en krijgen een divers aanbod interessante ledenvoordelen

 

 

Onze structurele partners

 Lia  CombinatielogoVLAIO  202309_CCV Logo - Tagline - Vertical - CMYK - Image.png Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database