HA-Banner-Algemeen

Inhoud: Autocontrole: Voedselveiligheid via goede hygiënepraktijken

 

Deze online opleiding is geen basisopleiding maar geweid aan voedselveiligheid in UW situatie:

  • We gaan er van uit dat u reeds een basistraining rond voedselveiligheid kreeg en dus al wat basiskennis hebt. Geen zoveelste-keer herhaling van die dingen dus.
  • De inhoud is in de eerste instantie vooral opgebouwd rond de concrete vragen waar u als horeca-professioneel mee worstelt. UW uitdagingen. Vandaar dat we u vragen om minstens één (en liefst meer) concrete vragen te stellen gericht aan de trainer bij inschrijving. Of het nu gaat over de behandeling van een bepaald critical controle point (CCP), of over de oplossing voor een non-conformiteit bij een FAVV controle of gewoon “ik wil weten waarom…”: leg het ons voor.
  • Daarnaast bekijken/analyseren we ook enkele cases, want uit fouten van anderen kan je vaak veel leren.
  • We gaan dus interactief met elkaar zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen waar u mee te maken heeft.
  • Uiteraard kan u ook tijdens de training ook nog bijkomende vragen stellen bij de behandelde materie om de dingen helemaal goed te begrijpen.

Wat is basiskennis?

  • Basiswetgeving: Autocontrole-traceerbaarheid-meldingsplicht, allergenen
  • Autocontrole(-gids): Wat is dat? Wat er mee doen?
Keer terug

Horeca Academie: Hygiëne & autocontrole - FAVV

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.