HA-Banner-Algemeen

Allergenen in de horeca - digicursus


Wettelijke verplichtingen en praktijkgerichte tips

Zoals je weet voert het FAVV elk jaar controles uit op de voedselveiligheid in de horecasector. Sinds januari 2018 heeft het FAVV de controles versterkt. Je kan dus maar beter goed geïnformeerd zijn.

Horeca Vlaanderen ijverde voor het verkrijgen van een uitzondering op de Europese regelgeving, waardoor ondernemers de informatie mondeling mogen meedelen in plaats van schriftelijk. Dit op voorwaarde dat een schriftelijke interne procedure wordt uitgewerkt.

Tijdens deze opleiding leer je wat er wettelijk verplicht is, maar ook wat deze regelgeving praktisch voor je betekent in jouw horecazaak. Bovendien worden alle details over de verplichte interne procedure uit de doeken gedaan.

Docenten

Natasja De Troch is gespecialiseerd in allergenenmanagement en kent de wetgeving en haar praktische consequenties door en door.


Volg zelf de digicursus in eigen tijd

Registreer je via deze link en ontvang onmiddellijk de links naar de digicursus.