HA-Banner-Algemeen

Online leren - Goodhabitz


Vanaf het najaar van 2023 zit de Horeca Academie in een nieuw jasje. Met een gevarieerd aanbod dat is afgestemd op de actualiteit en inspeelt op de verschillende niveaus van de deelnemers wapenen we al 10 jaar ondernemers in de horecasector tegen de uitdagingen van nu en morgen. Dat willen we blijven doen en daarom breidt het opleidingsaanbod van de Horeca Academie uit!

Horeca Vlaanderen gaat, samen met haar opleidingscentrum voor werknemers Horeca Forma, in zee met het online leerplatform Goodhabitz. Dit platform is een website (én app) met 100 online trainingen in 10 verschillende talen. Als horecawerkgever of -werknemer kan je er vanaf nu gratis gebruik van maken. Benieuwd? Ontdek hieronder alles over Goodhabitz en begin gerust al af te tellen naar het eerste webinar. 

Graag ontdekken wat de Horeca Academie jou nog meer te bieden heeft? Klik dan hier

Waarom Goodhabitz

Leren is eenvoudig bij Horeca Vlaanderen, maar nu we ons aanbod uitbreiden met de online trainingen van Goodhabitz geven we ondernemers in de horecasector nóg meer leerkansen.

6 voordelen van leren via www.goodhabitz.com zijn:

  1. Jij bepaalt zelf welke training je wilt doen, wanneer je die wilt doen, waar en in welk tijdsbestek. Alle online trainingen kunnen immers op elk moment gepauzeerd en hervat worden.

  2. Het platform bevat 150 verschillende trainingen en daar komen er maandelijks nieuwe bij. Voor ieder wat wils! 

  3. Goodhabitz zweert bij aangename leerformats zoals video, quizjes, ... en is dus een interessante aanvulling op het formeel leren.

  4. Het aanbod van Goodhabitz is toegankelijk via je mobiel, op de tablet of via de computer.

  5. De online trainingen zijn beschikbaar in 10 talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Duits, Italiaans, ... . 

  6. De toegang tot het leerplatform kost jou helemaal niets, als je lid bent van Horeca Vlaanderen. 

Welke online trainingen via Goodhabitz?

Welke niet? Dat is de enige juiste vraag. Goodhabitz is een database van meer dan 100 online trainingen rond soft skills. Van omgaan met agressie over onderhandelingstechnieken tot schrijfopleidingen en klantgerichtheid: het is allemaal in één klik beschikbaar.  

Goodhabitz 1

Goodhabitz 2

Goodhabitz 3

Goodhabitz 4

Goodhabitz 5

Account aanvragen! 

Ik wil graag aansluiten bij Goodhabitz via Horeca Vlaanderen?
Klik dan snel HIER om naar de inschrijfpagina te gaan.