Menuengineering, analyseer je menukaart voor meer rendement
Je menukaart is je voornaamste bron van inkomsten. Maar op het ene gerecht heb je natuurlijk een hogere marge dan op het andere. Dit is de ideale tijd om eens kritisch naar de samenstelling van je menu te kijken. Verkoop je nog de juiste gerechten? Aan de beste prijzen? Een euro meer of minder, is dat een goed idee?
Tijdens deze online training neemt Dany D’hollander het woord. Dany is onze expert als het over getallen gaat. Hij laat je zien hoe je via de juiste opstelling van je menukaart meer kan verdienen. Na deze webinar kan je zelf aan de slag gaan met Guidea-app. Zo kan je heropstarten met een meer rendabel menu!
Op het programma:
- Het belang van een goede analyse
- Wat is je menusamenstelling?
- Je menukaart analyseren aan de hand van 4 principes
- Hoe de Guidea-app je hierbij kan helpen
Docent
Dany DHollander is een vakexpert uit de horecawereld.
Praktische gegevens en inschrijven
De sessie wordt online georganiseerd.
Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.