82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Horeca Vlaanderen is aangesloten bij Unizo

Horeca Vlaanderen is aangesloten bij UNIZO, en dat biedt tal van voordelen voor de sector en bijgevolg ook voor jou! Door de belangen van de verschillende zelfstandigen in verschillende beroepsorganisaties samen te brengen en de gemene deler te zoeken, kan UNIZO namelijk belangrijke thema’s op grotere schaal aankaarten en behandelen om nog meer impact te creëren. Horeca Vlaanderen kan via UNIZO de relaties en het netwerk van de organisatie inschakelen om de belangen van de horecasector mee te helpen verdedigen.

Als individueel lid heb je baat bij deze samenwerking. Je wordt namelijk samen met onze en andere beroepsfederaties bij UNIZO verenigt, er wordt je een netwerk geboden en je wordt aangemoedigd tot samenwerking.

Horeca Vlaanderen heeft ook een rechtstreekse vertegenwoordiging in de verschillende commissies die UNIZO organiseert, waarbij Horeca Vlaanderen een adviseur afvaardigt, agendapunten aanbrengt en op de hoogte gehouden wordt van de standpunten en de opvolging van deze commissies.

UNIZO bundelt informatie die relevant is voor elke zelfstandige en stelt deze ter beschikking van haar leden. Die informatie kan betrekking hebben op thema’s die eigen zijn aan de horecasector of het ondernemerschap in een bredere context. Daarnaast organiseert UNIZO regelmatig activiteiten en opleidingen op maat van de individuele leden van de horecasector.

Via het uitoefenen van UNIZO mandaten stroomt pertinente info door naar Horeca Vlaanderen. Concreet gaat dit over onder andere: Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO, RIZIV, RSVZ, Raad voor het Verbruik, VLAIO, SERV, VDAB, Syntra Vlaanderen vzw, NAR, CRB, SMEunited.

Meer info op https://www.unizo.be.