82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Unisono: jaarlijks 10% korting op auteursrechten

Als lid van Horeca Vlaanderen heb je recht op een korting op jouw jaarfactuur van Unisono. Deze korting bedraagt 10% op de jaarbijdrage aan auteursrechten met een maximumbedrag van 56,04 euro.

Hoe kan je deze korting aanvragen?

Je bezorgt ons een kopie van jouw Unisono-factuur, een bewijs van betaling en het bankrekeningnummer waarop we de verrekende korting mogen terugstorten. Deze gegevens kan je ons per email of per post op het adres van Horeca Vlaanderen (Anspachlaan 111- 4 te 1000 Brussel) bezorgen.

Let op: de korting kan enkel aangevraagd worden met de officiële factuur van Unisono. Ook is deze korting enkel geldig voor de auteursrechten aan tarief horeca. De bijdrage van de billijke vergoeding en anderen vallen hier dus buiten. 

Unisono