82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Unisono: jaarlijks 10% korting op auteursrechten

Als lid van Horeca Vlaanderen heb je jaarlijks recht op een korting op de betaalde auteursrechten bij Unisono. Deze korting bedraagt 10% op de jaarbijdrage aan auteursrechten met een maximumbedrag van 55,29 euro.

Hoe kan je deze korting aanvragen?

Je bezorgt ons een kopie van je Unisono-factuur, een bewijs van betaling en je bankrekeningnummer. Dat kan per email of per post op het adres Horeca Vlaanderen, Anspachlaan 111- 4 te 1000 Brussel. Na verwerking van je factuur wordt de korting uitbetaald op je bankrekening.

De korting kan enkel aangevraagd worden met de officiële factuur van Unisono. De korting is enkel geldig voor de auteursrechten aan tarief horeca. De korting is niet geldig voor de bijdrage van de billijke vergoeding.

Unisono