82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Q8-tankkaart met 12,10 eurocent korting per liter

Dankzij de nieuwe overeenkomst tussen Horeca Vlaanderen en Q8 geniet je als Horeca Vlaanderen-lid van een hoge korting bij het tanken in één van de 480 Belgische Q8-tankstations. Vraag vandaag nog je bedrijfstankkaart aan bij Q8 en geniet van een uitzonderlijke korting van 12,10 eurocent per liter (incl. BTW) op elke tankbeurt in alle Q8 tankstations in België. Dit voordeel geldt ook voor tankkaarten van je personeel of vennoten. Voorwaarde is dat de kaart op naam staat van je zaak en dat je bent aangesloten bij Horeca Vlaanderen. 

Alle voordelen van de Q8 Liberty tankkaart op een rij:

  • Je tankt zonder cash te betalen
  • Je tankt overal dankzij het uitgebreid netwerk van meer dan 480 tankstations in België en binnenkort komen er nog 75 stations bij – dan zijn we het grootste netwerk in België en 743 in de Benelux.
  • Je betaalt geen administratie- of inschrijvingskosten
  • De Q8 Liberty Card is volledig gratis
  • Je betaalt enkel wat u verbruikt
  • Als de pompprijs toch lager is dan de officiële brandstofprijs min de Horeca Vlaanderen korting, dan betaal je de prijs aan de pomp (laagste prijsgarantie).
  • Je kan gebruik maken van de gratis webapplicatie ‘Q8 Liberty Web‘ om je verbruik te controleren
  • Je ontvangt twee keer per maand een elektronische factuur
  • Je kan de Q8 stations makkelijk vinden dankzij de Q8 app. Je kan de app downloaden via app.Q8.be

Alle informatie over Q8 kan je terugvinden op http://www.q8.be/

Interesse?
Via deze link kan je je registreren. Hiervoor dien je aangelogd te zijn met je lidnummer. Q8 bezorgt je de nodige documenten. De aanvraag van een tankkaart is kosteloos voor onze leden. Reeds klant bij Q8? Stuur een email naar fleetcard@q8.com en geef je Horeca Vlaanderen lidmaatschap nummer door. Zo ontvangt je voortaan ook de ledenkorting.