82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Altijd goed geïnformeerd en als eerste op de hoogte

Misschien wel het belangrijkste voordeel van je lidmaatschap. Als sectorfederatie zijn wij steeds als eerste op de hoogte en dat zetten we in zodat jij altijd goed geïnformeerd bent.

Horeca Flash: altijd als eerste op de hoogte
De Horeca Flash is onze digitale nieuwsbrief met telkens één onderwerp: een belangrijke wijziging in de wetgeving, een interessante samenwerking met één van onze partners, het nieuwe aanbod van onze opleidingen, een waarschuwing over een reclameronselaar of malafide leverancier, ... . Als lid ben je hiervan als eerste op de hoogte

Brochures, inspiratiegidsen en checklists: leer bij en laat je inspireren
Horeca Vlaanderen heeft heel wat praktische en handige brochures, inspiratiegidsen en checklists in huis. Ze helpen je om orde te zijn of iets op te steken om je zaak verder te laten groeien. 

Modeldocumenten en standaardovereenkomsten
Ben je op zoek naar een arbeidsreglement, raamakkoord voor flexijobs of voorbeeld algemene voorwaarden? Op het ledennet van Horeca Vlaanderen vind je alle relevante documenten terug.

Je kan hier een volledig overzicht zien van alle publicaties.