82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Gratis opleidingen en infosessies

Wil je graag goed op de hoogte zijn, professioneel groeien of nieuwe kennis verwerven? Dan is de Horeca Academie helemaal iets voor jou! De Horeca Academie organiseert tal van kwaliteitsvolle en gratis opleidingen.

In onze opleidingsbrochure en op onze website www.horecavlaanderen.be/academie vind je een aantal nieuwe opleidingen om je verder te informeren over wetgeving en regelgeving, om je zaak een boost te geven met marketing en social media of om je financiën onder de loep te nemen. Voor elk wat wils dus!

Wat mag je verwachten van onze opleidingen? Wij zorgen dat je met praktische, haalbare tips naar huis gaat. We gaan op zoek naar de best practices en vertalen deze naar bruikbare tips, dankzij concrete situaties van de deelnemers. De lesgevers zijn professionelen met een gedegen ervaring en voeling met de sector.

Op dit moment worden de opleidingen van de Horeca Academie aangeboden in de vorm van online sessies en webinars. Zodra de regelgeving dit weer toelaat, zullen we ook infosessies organiseren op locatie in alle provincies.

De opleidingen van de Horeca Academie worden gratis aangeboden met de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen en Metro Cash & Carry.

Heb je vragen of wens je meteen in te schrijven voor een van de opleidingen? Je kan hier een volledig overzicht zien van alle opleidingen.