Horeca Verzekeringen

horeca verzekeringen

Ledenvoordeel: Horeca Verzekeringen Goedkoop en eenvoudig verzekeren

Horeca Vlaanderen lanceert een nieuwe samenwerking met Horeca Verzekeringen (ontwikkeld door verzekeringsmakelaar Pattyn): exclusief voor de leden wordt een uniek verzekeringspakket aangeboden. 

Horeca Verzekeringen en Horeca Vlaanderen brachten samen de uiteenlopende noden van de Vlaamse horecazaken in kaart. In heel Vlaanderen werden diverse types van restaurants, cafés, hotels en frituren bezocht. Er werd vastgesteld dat niet alle verzekeringspakketten op een horeca-activiteit zijn afgesteld en dat er niet aan de scherpste prijzen wordt gewerkt.  Horeca Verzekeringen stelt u op basis van die kennis een verzekeringspakket voor op uw maat.  In verschillende testcases in Vlaanderen werd vastgesteld dat dit gemiddeld tot 20 procent besparing kan opleveren.  Als lid van Horeca Vlaanderen kan ook u uw verzekeringspakket laten doorlichten. 

Horeca Verzekeringen werkt met gedreven mensen die productkennis en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel dragen. Elke klant heeft een vast aanspreekpunt en geniet van een optimale service. Alle communicatie verloopt in een duidelijke, begrijpelijke taal.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: www.horecaverzekeringen.com of tel 09/ 372 86 86.