82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Horec Expo: gratis toegang en fast-lane

Plan je dit jaar een bezoek aan Horeca Expo in Gent? Kom dan zeker langs de stand van Horeca Vlaanderen! Je vindt ons terug aan de ingang van de grote hall (standnummer 1000). Horeca Vlaanderen heeft ieder jaar toegangscodes ter bescikking voor haar leden. Als lid kan je ze aanvragen via door een bericht te sturen naar info@horeca.be met vermelding van je naam, de naam van je zaak en je lidnummer. Er worden maximum toegangscodes voorzien per onderneming.  

Fast-lane
Als lid van Horeca Vlaanderen geniet je van een aantal extra voordelen op Horeca Expo. Zo kan je op vertoon van je lidkaart gebruik maken van de snelle VIP-ingang rechts in de entreehall. Zo verspil je geen kostbare tijd in de wachtrij. Opgelet: je dient op voorhand nog wel te registreren met een toegangscode.

Voor meer informatie over Horeca Expo Gent kan je ook terecht op www.horecaexpo.be.

Horeca Expo

 

 

 

Terug naar ledenvoordelen