82w5vzsg4p

Sluit je vandaag nog aan!

Het lidmaatschap van Horeca Vlaanderen is een must voor iedere horeca-uitbater die goed geïnformeerd wil zijn en wil blijven gaan voor een betere horeca! Bovendien komen wij iedere dag opnieuw op voor jouw belangen en maak je samen met je collega’s deel uit van het grootste horecanetwerk. Sluit je dus snel aan, want samen staan we sterk!

#samensterk

 

Europabank, uw partner in betaalverkeer

Sinds jaren heeft Horeca Vlaanderen ook een raamakkoord Europabank. Als lid geniet je daarom van een exclusief voorkeurtarief voor de verwerking van Visa- en Mastercardtransacties in uw zaak. Ook voor de verwerking van betalingen met gewone bankkaarten en een betaaloplossing voor uw webshop kan je bij deze Belgische bank terecht.

Naast deze exclusieve tarieven, bieden ze nog heel wat andere troeven aan. Denk aan advies bij de aankoop of huur van nieuwe terminals voor in jouw horecazaak of ondersteuning bij technische problemen.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan even de getuigenis van Sven, uitbater van een restaurant in Leuven. Tachtig procent van zijn klanten betaalt elektronisch. Als er een probleem is met een terminal, wil Sven uiteraard graag snel een oplossing. “Typisch aan betalingen in de horeca is dat het snel moet gaan”, vertelt Sven Van Extergem. “Mensen hebben gegeten en willen dan vertrekken, omdat ze nog naar de film willen of naar een volgende afspraak moeten. Als er een probleem is, moet dat dan ook onmiddellijk opgelost worden.” De eerste stap voor Sven, bij een storing van het elektronisch betaalverkeer, is om te bellen naar zijn contactpersoon bij Europabank. Lang in de wachtrij hangen van een helpdesk, is uiteraard het laatste waar je op wil wachten.

 


Wil je graag meer info of een vrijblijvend voorstel ontvangen?
Bezoek de website van Europabank https://www.europabank.be/nl/ondernemen#betaaloplossingen, bel naar 09/224.74.07 of mail naar sales@europabank.be.

Europabank_logo+baseline-NL_rgb