Horeca Academie home

ACADEMY

 

Horeca Vlaanderen sectorfederatie

Sectorfederatie Horeca Vlaanderen biedt de opleidingen aan in samenwerking met en met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry.
Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen.

Opleidingen voor werkgevers in de horeca

 

Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen

Horeca Academie stelt trots haar nieuwe opleidingsaanbod voor dit najaar voor. Het is een unieke mix van klassieke opleidingen op fysieke locaties én online opleidingen, nadat jullie afgelopen voorjaar massaal interesse toonden voor de online webinars.

De klassieke opleidingen zullen veilig en coronaproof verlopen volgens de regels. Daardoor is het aantal deelnemers ook beperkt. Schrijf je dus zeker op tijd in!

We hebben een ruim en vernieuwd programma voor jullie dit najaar. Daarnaast spelen we kort op de bal. Veel interesse voor een bepaalde opleiding? We zorgen voor extra dagen! Kunnen opleidingen plots door verstrengde coronamaatregelen niet doorgaan? Geen probleem, wandel naar je computer en volg de les online.

Ben je niet vertrouwd met al die moderne technologieën? Geen paniek, we gebruiken bijzonder gemakkelijke en gebruiksvriendelijke toepassingen.

Hebt u vragen? Conctacteer Horeca Vlaanderen via 02/213 40 10 of via academie@horeca.be.

 

Horeca Forma

Voed de vaardigheden van uw medewerkers, en proef meteen het resultaat

Goede medewerkers zijn goud waard in de horeca. Door uw mensen regelmatig een training te laten volgen, blijven ze bij en houdt u hen gemotiveerd. U kunt hiervoor terecht bij Horeca Forma, het vormingsfonds voor de horeca. Zij hebben meer dan 100 inspirerende trainingen voor werknemers in hun aanbod. Van cocktail- tot grillopleidingen, tot trainingen rond leidinggeven of zelfs EHBO-cursussen. Voor iedereen is er een opleiding naar zijn of haar smaak. Altijd kort, krachtig en praktijkgericht.

De opleidingen zijn gratis toegankelijk voor werknemers in PC 302 en voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma. Vanaf 8 deelnemers (werkzaam in PC 302) kan de opleiding gratis doorgaan bij u op de werkvloer.

Ontdek alle opleidingen, data en locaties op www.horecaforma.be/vlaanderen. Hebt u vragen? Laat het weten via 02 513 64 84 of mail naar forma@horeca.be.