Horeca Academie home

ACADEMY

 

Horeca Vlaanderen sectorfederatie

Horeca Vlaanderen biedt de opleidingen aan in samenwerking en met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry. Wij willen de ondernemers die deelnemen aan de opleidingen met praktische, haalbare tips naar huis laten gaan. Wij gaan op zoek naar de best practices en vertalen deze naar bruikbare tips, dankzij concrete situaties van de deelnemers.

Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen

Ons land neemt enkele verregaande maatregelen van ongeziene omvang om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze hebben ook een grote impact op onze Horeca Academie.

Alle opleidingen die gepland stonden proberen we aan te bieden in een online webinar.

Van zodra de maatregelen opgeheven worden zullen nieuwe data bekend gemaakt worden.

Hebt u vragen? Conctacteer Horeca Vlaanderen via 02/213 40 10 of via academie@horeca.be.

 

Horeca Forma

Voed de vaardigheden van uw medewerkers, en proef meteen het resultaat

Goede medewerkers zijn goud waard in de horeca. Door uw mensen regelmatig een training te laten volgen, blijven ze bij en houdt u hen gemotiveerd. U kunt hiervoor terecht bij Horeca Forma, het vormingsfonds voor de horeca. Zij hebben meer dan 100 inspirerende trainingen voor werknemers in hun aanbod. Van cocktail- tot grillopleidingen, tot trainingen rond leidinggeven of zelfs EHBO-cursussen. Voor iedereen is er een opleiding naar zijn of haar smaak. Altijd kort, krachtig en praktijkgericht.

De opleidingen zijn gratis toegankelijk voor werknemers in PC 302 en voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma. Vanaf 8 deelnemers (werkzaam in PC 302) kan de opleiding gratis doorgaan bij u op de werkvloer.

Ontdek alle opleidingen, data en locaties op www.horecaforma.be/vlaanderen. Hebt u vragen? Laat het weten via 02 513 64 84 of mail naar forma@horeca.be.