Horeca Academie home

ACADEMY

 

Horeca Academie

Horeca Vlaanderen biedt u, met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry, de Horeca Academie aan.

Verspreid over heel Vlaanderen brengen we kosteloze, kwaliteitsvolle opleidingen voor horeca-ondernemers. Het doel van deze opleidingen is het versterken van het ondernemerschap in de sector. De lesgevers zijn professionelen met een gedegen ervaring en voeling met de sector. Al de opleidingen zijn kosteloos.

 
 
 

Opleidingsaanbod Horeca Academie

Voorjaar 2019

Ook dit voorjaar organiseert de Horeca Academie een reeks opleidingen om u te ondersteunen. Klik op de tab 'Opleidingen' om het aanbod voor dit voorjaar te bekijken en schrijf u in.

Hebt u vragen? Conctacteer Horeca Vlaanderen via 02/213 40 10 of via academie@horeca.be.

 
 

Horeca Vorming Vlaanderen

Naast de opleidingen die Horeca Vlaanderen u aanbiedt is er ook een ruim aanbod aan horecagerelateerde werknemersopleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen. Deze opleidingen zijn gratis toegankelijk voor werknemers uit Paritair Comité 302, en voor werkgevers wiens werknemers hier ook gebruik van maken. Werkgevers kunnen enkel genieten van het aanbod als zij ook werknemers inschrijven voor de opleidingen. 

Op www.fanvanhoreca.be/opleidingen/werknemers vindt u een overzicht van deze opleidingen. Voor meer informatie kan u terecht op het nummer 02 513 64 84 of mail naar vormingvlaanderen@horeca.be