Horeca Academie home

ACADEMY

 

Horeca Vlaanderen sectorfederatie

Sectorfederatie Horeca Vlaanderen biedt de opleidingen aan in samenwerking met en met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry.
Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen.

Opleidingen voor werkgevers in de horeca

Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen

Stilzitten zit niet in je DNA. Je wilt vooruit. En daar speelt Horeca Vlaanderen graag op in. Ook dit voorjaar organiseert Horeca Academie maar liefst 35 thema's, waarvan 15 nieuwe thema's!

Doe digitaal de spurt vooruit. Maar liefst 6.300 horecaondernemers gingen je al voor! Neem hieronder meteen een nieuwsgierig kijkje naar het uitgebreide aanbod, en schrijf je meteen in via Horeca Academie!

Ben je niet vertrouwd met al die moderne technologieën? Geen paniek, we gebruiken bijzonder gemakkelijke en gebruiksvriendelijke toepassingen.

Hebt u vragen? Conctacteer Horeca Vlaanderen via 02/213 40 10 of via academie@horeca.be.

 

Horeca Forma

Voed de vaardigheden van uw medewerkers, en proef meteen het resultaat

Goede medewerkers zijn goud waard in de horeca. Door uw mensen regelmatig een training te laten volgen, blijven ze bij en houdt u hen gemotiveerd. U kunt hiervoor terecht bij Horeca Forma, het vormingsfonds voor de horeca. Zij hebben meer dan 100 inspirerende trainingen voor werknemers in hun aanbod. Van cocktail- tot grillopleidingen, tot trainingen rond leidinggeven of zelfs EHBO-cursussen. Voor iedereen is er een opleiding naar zijn of haar smaak. Altijd kort, krachtig en praktijkgericht.

De opleidingen zijn gratis toegankelijk voor werknemers in PC 302 en voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma. Vanaf 8 deelnemers (werkzaam in PC 302) kan de opleiding gratis doorgaan bij u op de werkvloer.

Ontdek alle opleidingen, data en locaties op www.horecaforma.be/vlaanderen. Hebt u vragen? Laat het weten via 02 513 64 84 of mail naar forma@horeca.be.