Horeca Academie home

ACADEMY

 

Horeca Vlaanderen sectorfederatie

Sectorfederatie Horeca Vlaanderen biedt de opleidingen aan in samenwerking met en met steun van de Vlaamse overheid en Metro Cash&Carry.
Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen.

Opleidingen voor werkgevers in de horeca

Horeca Academie, een initiatief van Horeca Vlaanderen

Onze horecasector bevindt zich nu al meer dan een jaar in een ongeziene storm. Maar je vaardigheden/kennis verdiepen of verbreden blijven cruciaal.

En die boodschap namen onze horecaondernemers ter harte! De webinars van dit voorjaar werden weer massaal gevolgd, met maar liefst 5.500 inschrijvingen.

Sinds de omschakeling naar een digitale Horeca Academie kwamen zelfs al meer dan 11.500 inschrijvingen binnen voor de webinars. Een terugblik op het voorjaar, kan u hier bekijken.

Heb je de smaak al te pakken of wil je ook eens een opleiding volgen? Hou dan zeker onze website in de gaten.
Want binnenkort stellen we het nieuwe aanbod voor dit najaar aan je voor!

Hebt u vragen? Conctacteer Horeca Vlaanderen via 02/213 40 10 of via academie@horeca.be.

 

Horeca Forma

Voed de vaardigheden van uw medewerkers, en proef meteen het resultaat

Goede medewerkers zijn goud waard in de horeca. Door uw mensen regelmatig een training te laten volgen, blijven ze bij en houdt u hen gemotiveerd. U kunt hiervoor terecht bij Horeca Forma, het vormingsfonds voor de horeca. Zij hebben meer dan 100 inspirerende trainingen voor werknemers in hun aanbod. Van cocktail- tot grillopleidingen, tot trainingen rond leidinggeven of zelfs EHBO-cursussen. Voor iedereen is er een opleiding naar zijn of haar smaak. Altijd kort, krachtig en praktijkgericht.

De opleidingen zijn gratis toegankelijk voor werknemers in PC 302 en voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma. Vanaf 8 deelnemers (werkzaam in PC 302) kan de opleiding gratis doorgaan bij u op de werkvloer.

Ontdek alle opleidingen, data en locaties op www.horecaforma.be/vlaanderen. Hebt u vragen? Laat het weten via 02 513 64 84 of mail naar forma@horeca.be.