HA-Banner-Algemeen

Duurzaamheid in horeca anno 2023: tijd- en kostenbesparend werken

Laat je inspireren

Duurzaamheid is zonder twijfel een ‘hot topic’ in de hedendaagse maatschappij. Wij als horecaondernemers worden daarbij met de neus op de feiten gedrukt, want wij voeden de gemeenschap en er wordt van ons verwacht dat we gezond eten en drinken aan de mensen geven. Maar als we dat lucratief willen aanpakken, dan is het kader waarin we werken veel breder dan enkel die voeding en dranken. Precies dat gestructureerd kader zal ons helpen om niet alleen te overleven, maar ook rendabeler te zijn met meer efficiëntie, minder kosten, meer opbrengsten én meer tijd voor onszelf en de medewerkers. De overschakeling naar een duurzame horeca wordt voor de horecaondernemer dan ook zonder twijfel de meest winstgevende uitdaging van de komende jaren. Tenminste, als we het gestructureerd aanpakken. Pas wanneer je dit doet, kan je meer geld verdienen door minder te werken! Een duurzaam kader geeft ons immers de zuurstof om de omschakeling stap per stap aan te pakken, zonder geld te verliezen.

Docent

Guido Francque is een ervaringsdeskundige. Hij is 50 jaar actief in de horeca en reeds 15 jaar geleden zette hij de stap naar duurzaamheid in de horeca. Hij weet je een gestructureerd fundament mee te geven waarop je jouw eigen duurzaamheidsfilosofie kan uitbouwen. Hij illustreert dit met uit de praktijk genomen praktische voorbeelden.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt online georganiseerd. Hiervoor moet je op voorhand niets installeren.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horecaondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie opleiding: Op naar een duurzame horeca

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.