Foodcost berekening by app
Een duidelijk zicht op de food- en beveragekosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. Wij werken met de gratis applicatie van Guidea. We zijn genoodzaakt om de opleiding online te laten doorgaan. Om deze reden zullen we het webinar opsplitsen in food en beverage.
Foodcost berekening by app
Elke financieel gezonde horecazaak heeft een duidelijk zicht op zijn werkelijke foodcost. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met praktische oefeningen en tips leer je over de waste factor en ga je aan de slag om je eigen receptenfiches op te stellen.
Wat ga je leren
- Hoe je via een tool een complete analyse maakt jouw foodcost
- De voorspelbare en vooral de onvoorspelbare kosten inschatten
- De foodcost van de zaak sturen, bv. door receptenkeuze
Docent
Dany DHollander is een vakexpert uit de horecawereld.
Praktische gegevens en inschrijven
De sessie wordt online georganiseerd.
Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.
Academie Opleiding: Kostprijsbekening
Wil je extra hulp bij het berekenen van jouw foodcost? Krijg deze app onder de knie, schrijf je in.
De Guidea foodcost berekening gaat verder dan de berekening van de food/beverage en prime cost. De gratis applicatie geeft ook advies naar beoogde kostprijs of verkoopprijs op basis van je doelstelling. Daarnaast is het eindresultaat een technische fiche die je kan afdrukken. Een belangrijk pluspunt is het toevoegen van een uitgeschreven recept, foto en aanduiding van allergenen.
Je kan je vooraf gratis registreren via https://www.guidea.be/Apps.