Groothandel aankopen

drielogosleverancers

 

Misschien is er in uw buurt wel een vestiging van HANOS, ISPC of METRO? Als lid van Horeca Vlaanderen ontvangt u elk jaar voor elke leverancier een voordeelbon van 50 euro. Deze kan u gebruiken aan de kassa. Uw minimumaankoopbedrag moet 300 euro zijn.

 

ISPC

ISPC is één van de toonaangevende groothandels voor de horecasector. Zij beschikken over een aanbod van meer dan 36.000 referenties onder één dak. ISPC is gevestigd in Gent en Luik. www.ispc.be.

Voordeel: Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een kortingsbon van 50 euro wanneer zij overgaan tot een aankoop van minimaal 300 euro.

Om hiervan te genieten moet u tijdens uw ISPC aankopen  de gedrukte kortingsbon overhandigen die u in het Horeca Vlaanderen ledenpakket werd toegestuurd.
Opgelet: deze bon heeft een geldigheidsduur van één jaar.

HANOS

Hanos is één van de toonaangevende groothandels voor de horecasector. Hanos is gevestigd in Hasselt en Antwerpen. www.hanos.be.

Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een kortingsbon van 50 euro wanneer zij overgaan tot een aankoop van minimaal 300 euro.

Om hiervan te genieten moet u tijdens uw Hanos aankopen de gedrukte kortingsbon overhandigen die u in het Horeca Vlaanderen ledenpakket werd toegestuurd. Opgelet: deze bon heeft een geldigheidsduur van 3 maanden.

METRO CASH & CARRY

Metro Cash & Carry is één van de toonaangevende groothandels voor de horecasector. Metro Cash & Carry beschikt over 7 vestigingen (Antwerpen, Brussel, Evergem, Hasselt, Luik, Sint-Katelijne-Waver, Wevelgem). www.metro.be

Leden van Horeca Vlaanderen hebben jaarlijks recht op een kortingsbon van 50 euro wanneer zij overgaan tot een aankoop van minimaal 300 euro.  

Om hiervan te genieten moet u tijdens uw Metro aankopen de gedrukte kortingsbon overhandigen die u in het Horeca Vlaanderen ledenpakket werd toegestuurd. Opgelet: deze bon heeft een geldigheidsduur van 8 maanden.