Inspiratiesessies: ondernemers aan het woord

Ondernemen in de horecasector is geen sinecure. Successen kunnen gepaard gaan met falingen en naast een volle bezetting in de ene periode kunnen rode cijfers opduiken in de andere. Elke ondernemer heeft zowel positieve verhalen te vertellen over zijn zaak, als verhalen van twijfel, onzekerheid en frustratie. Er valt veel te leren van elkaars successen en tegenslagen. Horeca Vlaanderen organiseert daarom in elke provincie een inspiratiesessie.

 

We nodigen telkens twee ondernemers uit die komen getuigen over de opstart van hun zaak, het aanwerven en omgaan met personeel, de marketingstrategieën die worden gebruikt alsook de tegenslagen en wat men hieruit geleerd heeft.

Na de getuigenissen volgt een gesprek met de aanwezige ondernemers gemodereerd door Filip Nicasi. Wie wenst heeft de kans om vragen te stellen en in gesprek te treden met collega-ondernemers. Ongetwijfeld keert u met een aantal nieuwe ideeën en inzichten weer naar huis. Een overzicht van alle inspiratiesessies vindt u hier.

Inspiratiesessies per provincie:

  • Antwerpen, 20 februari: Tom Le Clef (Felixpakhuis / Antwerpen) en Joris Wils (De Repertoire / Herentals)
    Inschrijven

  • Brugge, 8 maart: Xavier Vercaemst (Andromeda hotel / Oostende) en Stefaan Couttenye (’t Hommelhof / Watou)
    Inschrijven

  • Gent, 16 maart: Wim Ballieu (Balls & Glory / 7 exploitaties) en Tim Joiris (Pallieter, Vagant en drankencateraar / Gent)
    Inschrijven

  • Hasselt, 20 maart: Peter Geurden (Different hotels / provincie Limburg) en Dirk Daniëls (De Beurs / Maaseik)
    Inschrijven

  • Leuven, 28 maart: Barbara Beeckman (De Passerel / Merchtem) en Fabian Deckers (Improvisio / Leuven)
    Inschrijven

Kostprijs?
De opleidingen van de Horeca Academie zijn gratis voor ondernemers.
Het totaalaanbod vindt u op www.horeca-academie.be

Met steun van-