HA-Banner-Algemeen

Menuleer: verbeter je omzet met je menukaart

 

Hoewel klanten maar kort hun aandacht schenken aan je menukaart, is dit toch het hart van je zaak én een van je belangrijkste marketinginstrumenten. Het is een krachtig verkoopmiddel dat bij goed gebruik, je cijfers aanzienlijk kunnen doen groeien. Dit “visitekaartje” van je zaak verdient dan ook jouw volle aandacht.

Tijdens deze opleiding tonen we je aan de hand van praktische voorbeelden en simpele technieken hoe je menukaart je rendabiliteit kan verbeteren en verhogen. Hoe schrijf je een aantrekkelijke menukaart? Hoe stel je menu’s samen voor je takeaway? Wat is het belang van menu’s voor je catering-activiteiten? Hoe leid je bijvoorbeeld je gasten onbewust naar de meest winstgevende gerechten en dranken op je menu?

De absolute doelstelling van een uitgekiende menukaart is om meer omzet te draaien zonder bijkomende investeringen of personeelskosten. Daarenboven heeft je menu een directe invloed op je food- en beveragekosten. Onze Horeca Academie helpt je op weg met de basisregels van de moderne menuleer anno 2021.

Docent

Dany DHollander is een vakexpert uit de horecawereld.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt online georganiseerd.
Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie Opleiding: Menuleer

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.