HA-Banner-Algemeen

Limburg

Het management van een financieel gezond bedrijf

Houd jouw bedrijf financieel gezond. Stap voor stap bekijken we elk vakje in onze portefeuille, hoeveel je precies besteedt en hoe je dit op een efficiënte manier kan sturen om je rendabiliteit te verbeteren.

Wat komt er aan bod tijdens de opleiding?

  • Hoeveel percentage omzet geef je uit aan food- en beveragekost?
  • Hoe optimaliseer je jouw personeelskosten?
  • Welk bedrag mag je besteden aan gas, water en elektriciteit?
  • Hoeveel houd je aan het einde van de maand over voor je huur en afbetalingen?
Docent

Dany DHollander is een vakexpert uit de horecawereld.

HACCP 

Iedere horecazaak moet voldoen aan heel wat wettelijke voorschriften rond voedselveiligheid. Wij helpen jou graag op weg door jou wegwijs te maken in de wereld van HACCP. Zo leer je voedselgerelateerde risico’s te identificeren en beheren. Op die manier ben jij niet alleen wettelijk in orde, maar verhoog je ook het vertrouwen van je gasten. 

Wat komt er aan bod tijdens de opleiding?

  • Inleiding
  • Autocontrole, traceerbaarheid en meldingsplicht
  • Kritische controlepunten
  • Nog enkele goede hygiënepraktijken
  • Wat als het misgaat?
  • FAVV controles
Docent

Ines Lamont is expert bij AM Norman.

AI technologie

Als horecaondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om de efficiëntie te verbeteren, de klanttevredenheid te vergroten en je bedrijfsresultaten te optimaliseren. Een van de meest veelbelovende wegen om deze doelen te bereiken, is door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI) en slimme software.

Ontdek de mogelijkheden van AI & slimme software, maak het jezelf makkelijker en breng tegelijkertijd je horecabedrijf naar een hoger niveau!

Docent

Filip Nicasi heeft jarenlange ervaring in de management- en communicatiesector specifiek voor horeca.


Praktische gegevens en inschrijven

Academie Opleiding: Limburg