HA-Banner-Algemeen

Limburg

AI technologie

Als horecaondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om de efficiëntie te verbeteren, de klanttevredenheid te vergroten en je bedrijfsresultaten te optimaliseren. Een van de meest veelbelovende wegen om deze doelen te bereiken, is door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI) en slimme software.

Ontdek de mogelijkheden van AI & slimme software, maak het jezelf makkelijker en breng tegelijkertijd je horecabedrijf naar een hoger niveau!

Docent

Filip Nicasi heeft jarenlange ervaring in de management- en communicatiesector specifiek voor horeca.

HACCP 

Iedere horecazaak moet voldoen aan heel wat wettelijke voorschriften rond voedselveiligheid. Wij helpen jou graag op weg door jou wegwijs te maken in de wereld van HACCP. Zo leer je voedselgerelateerde risico’s te identificeren en beheren. Op die manier ben jij niet alleen wettelijk in orde, maar verhoog je ook het vertrouwen van je gasten. 

Wat komt er aan bod tijdens de opleiding?

  • Inleiding
  • Autocontrole, traceerbaarheid en meldingsplicht
  • Kritische controlepunten
  • Nog enkele goede hygiënepraktijken
  • Wat als het misgaat?
  • FAVV controles
Docent

Ines Lamont is expert bij AM Norman.

Praktische gegevens en inschrijven

Academie Opleiding: Limburg

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.