Limburg
Nieuwe RSZ-tool controleert snel of kandidaat mag werken als flexi of jobstudent
Flexi-jobbers en jobstudenten zijn cruciaal voor de horeca, maar als werkgever is het niet altijd duidelijk of iemand aan de voorwaarden voldoet. Mag iemand nog als student werken? Komt hij of zij wel in aanmerking als flexi-jobber?
Met de nieuwe digitale RSZ-tool ‘Burgergegevens raadplegen’ krijg je als horecaondernemer meteen duidelijkheid. De tool geeft toegang tot officiële en actuele gegevens, zoals het aantal resterende studentenuren of of iemand het vereiste arbeidsverleden heeft voor een flexi-job. Dat voorkomt administratieve fouten en zorgt voor meer zekerheid bij aanwervingen.
De gegevens worden veilig en met respect voor de privacy geraadpleegd via officiële databanken. Zo wordt het makkelijker om snel en correct te schakelen in een sector waar flexibiliteit essentieel is.
Financiële fundamenten:
Rekenen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar het is wel noodzakelijk binnen ieder bedrijf, en al zeker binnen de horecasector. Leer door een ondernemersbril kijken naar het financiële plaatje van jouw zaak. Stel samen met docent Dany Dhollander een verdienmodel op waarin je ziet hoeveel je kan en mag uitgeven aan personeel, leveranciers, elektriciteit, enzovoort. Ken de prijs van jouw ingrediënten en kom tot een rendabele, realistische food- en beveragekost. Ga voor ondernemen met sterke financiële fundamenten.
Inschrijfvoorwaarden
Elke inschrijving wordt persoonlijk behandeld. Om alles vlot te organiseren, sluit de inschrijfperiode 24 uur vóór de fysieke opleiding. Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Laat het ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Zo vermijden we onnodige kosten en kunnen we jouw plek aan iemand anders toewijzen.
Deelnemen aan de fysieke opleiding
- Leden: maximaal 2 gratis deelnames per lidmaatschap
- Niet-leden: de kostprijs bedraagt €239 (excl. btw) per persoon. Sluit je vandaag nog aan bij Horeca Vlaanderen en neem gratis deel aan de opleiding.