ACADEMY

Horeca gaat digitaal: Do’s en don’ts voor uw sociale media, website en wifi-verbinding

De drempel om digitaal te ondernemen is nog altijd groot in ons land. Een vierde van de zelfstandigen heeft zelfs geen tijd om zijn zaak online te promoten. Horeca Vlaanderen en Telenet Business slaan daarom de handen in elkaar om horeca-ondernemers een digitale versnelling hoger te laten schakelen.

Tijdens deze opleiding behandelt de expert drie actuele digitale thema’s: hoe u als horecazaak alles uit sociale media kan halen, hoe u uw website kan optimaliseren voor maximaal effect en welke oplossingen er vandaag op de markt zijn om uw zaak uit te rusten met de beste WIFI.

Er zijn veel sociale media en de mogelijkheden zijn eindeloos. De expert legt u graag uit hoe u als horecazaak vandaag sociale media het best inzet. Wat zijn de valkuilen, waar liggen de opportuniteiten en hoe zorgt u ervoor dat er dankzij sociale media ook meer mensen naar uw zaak komen?

Wie online actief is, denkt vaak meteen aan een website. En zo eenvoudig als het klinkt, zo moeilijk is het vaak om een goede website te hebben. Een duidelijke pagina waar alle informatie op staat, die eenvoudig te vinden is via Google en die geen fortuin kost. We geven u tips & tricks over hoe u hier best mee omgaat.

Voor veel consumenten is WIFI een enorm belangrijk aspect van hun café-, hotel- of restaurantbezoek. De lesgever legt u uit wat de mogelijkheden zijn om een goede WIFI-verbinding te kunnen aanbieden aan uw klanten of bezoekers.

Docent

Stijn Martens is een online marketing expert, verbonden aan het project De Digitale Versnelling van Telenet Business. Hij helpt dagelijks bedrijven op weg om te transformeren in de digitale revolutie. De ideale persoon om al uw prangende digitale vragen te beantwoorden!

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

Logo_DeDigitaleVersnelling