Starten in de horeca
Laat uw droom niet eindigen in een nachtmerrie.
Droomt u ervan om op korte of lange termijn een eigen horecazaak te starten? Of hebt u de stap reeds gezet, maar zit u nog met een aantal vragen? Dan kunnen wij u helpen!
Deze opleiding is niet louter gericht op theorie, maar legt ook het accent op praktische en haalbare tips. Zo krijgt u een goed beeld van punten die cruciaal zijn bij het opstarten van een horecazaak.
Een greep uit de onderwerpen:
- De opstartformaliteiten: het vestigingsattest, de nodige vergunningen en verzekeringen.
- De vormen van ondernemen: uitbating, overname, opstart eigen concept, gedeeld eigenaarschap.
- De financieringsmogelijkheden: eigen middelen, lening bij een bankinstelling, risicokapitaal, participatiefonds.
- Juiste definiëring van het concept: wie wordt mijn doelpubliek en hoe bereik ik hen?
- De do’s & don’ts: de juiste look & feel, menu-engineering (aankoop-verkoopkost), juiste communicatiekanalen.
Wenst u het webinar opnieuw te bekijken, dat kan via deze link.
Of wenst u enkel de presentatie nogmaals door te nemen, klik hier.