HA-Banner-Algemeen


Horeca Academie - Experience

Na de inspanning volgt ontspanning. Daarom neemt de Horeca Academie jou graag mee op een inspirerende, culinaire reis. Dankzij ons Experienceprogramma ontdek je nieuwe trends en verrukkelijke smaken, onder leiding van vakmannen en -vrouwen. We dompelen je een hele dag onder, telkens opnieuw. Wat denk je bijvoorbeeld van een Citytour vol inspirerende ondernemers, innovatieve concepten en aansprekende locaties? Wij nemen je mee naar plekken die je nog nooit eerder zag en laten je genieten van bijzonder eten, drinken en ervaringen. Kijk, zie, proef en geniet!

Met de Experiences van de Horeca Academie proef je telkens van een speciaal deeltje van de horecawereld. Benieuwd op welke trips we jou nog dit jaar meenemen? Ontdek het aanbod verder op deze pagina. 

Tot slot, Bij Horeca Vlaanderen, en dus ook bij de Horeca Academie, vinden we transparantie belangrijk. Daarom geven we graag mee dat er per Experience een prijsdifferentiatie is tussen leden en niet-leden. Maar zoals steeds, blijft de Academie toegankelijk voor iedereen. 

Horeca Academie - Experience
Bar Basics Ready-To-Serve mocktails & cocktails.png Bierschenken