HA-Banner-Algemeen

Antwerpen

Financiële fundamenten: 

Rekenen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar het is wel noodzakelijk binnen ieder bedrijf, en al zeker binnen de horecasector. Leer door een ondernemersbril kijken naar het financiële plaatje van jouw zaak. Stel samen met docent Dany Dhollander een verdienmodel op waarin je ziet hoeveel je kan en mag uitgeven aan personeel, leveranciers, elektriciteit, enzovoort. Ken de prijs van jouw ingrediënten en kom tot een rendabele, realistische food- en beveragekost. Ga voor ondernemen met sterke financiële fundamenten. 

Inschrijfvoorwaarden
Elke inschrijving wordt persoonlijk behandeld. Om alles vlot te organiseren, sluit de inschrijfperiode 24 uur vóór de fysieke opleiding. Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Laat het ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Zo vermijden we onnodige kosten en kunnen we jouw plek aan iemand anders toewijzen. 

Deelnemen aan de fysieke opleiding

  • Leden: maximaal 2 gratis deelnames per lidmaatschap
  • Niet-leden: de kostprijs bedraagt €239 (excl. btw) per persoon. Sluit je vandaag nog aan bij Horeca Vlaanderen en neem gratis deel aan de opleiding.

Praktische gegevens en inschrijven