Signature mocktails:
De vraag naar non-alcoholische dranken is meer dan ooit actueel. Ontdek tijdens deze inspirerende workshop de geheimen van heerlijke signature mocktails! Dave Aertgeerts, onze ervaren mixologist, leert je in slechts drie uur tijd hoe je gemakkelijk literbatches kan bereiden. Je gasten krijgen steeds opnieuw een heerlijk verfrissende en consistente signature mocktail. Ervaring is niet vereist, we verwachten van jou alleen veel goesting en leergierigheid!
AI-technologie:
Als horecaondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om de efficiëntie te verbeteren, de klantentevredenheid te vergroten en zo jouw bedrijfsresultaten te optimaliseren. Een van de meest veelbelovende manieren om deze doelen te bereiken is door gebruik te maken van slimme software en artificiële intelligentie. Of je nu een ervaren ondernemer bent of net je zaak hebt gestart, jouw bedrijf wordt dankzij AI ongetwijfeld naar een hoger niveau getild. Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist: je wordt door de basis van generatieve AI geloodst en gaat meteen praktisch aan de slag. Samen verkennen we concrete voorbeelden en toepassingen die perfect aansluiten bij de horecasector.
Flexibel verlonen in de horeca: van wetgeving tot praktijk
Als ondernemer weet u het als geen ander: uw grootste kost is zonder enige twijfel uw personeel! En dat in het land met de zwaarste lasten op arbeid in Europa. Maar het kan ook anders. Zowel de Federale overheid als de deelstaten bieden u tal van verminderingen en tegemoetkomingen die u moeten helpen uw personeelskost onder controle te houden.
In deze opleiding leert u alles over de structurele bijdragevermindering, de doelgroepverminderingen voor jongere en oudere werknemers, de doelgroepvermindering voor eerste aanwervingen, voor werkgevers met een geregistreerde kassa, enz.
Financiële fundamenten:
Rekenen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar het is wel noodzakelijk binnen ieder bedrijf, en al zeker binnen de horecasector. Leer door een ondernemersbril kijken naar het financiële plaatje van jouw zaak. Stel samen met docent Dany Dhollander een verdienmodel op waarin je ziet hoeveel je kan en mag uitgeven aan personeel, leveranciers, elektriciteit, enzovoort. Ken de prijs van jouw ingrediënten en kom tot een rendabele, realistische food- en beveragekost. Ga voor ondernemen met sterke financiële fundamenten.
Inschrijfvoorwaarden
Elke inschrijving wordt persoonlijk behandeld. Om alles vlot te organiseren, sluit de inschrijfperiode 24 uur vóór de fysieke opleiding. Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Laat het ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Zo vermijden we onnodige kosten en kunnen we jouw plek aan iemand anders toewijzen.
Deelnemen aan de fysieke opleiding
- Leden: maximaal 2 gratis deelnames per lidmaatschap