ACADEMY

Work smart

NIEUW -> Leren onderhandelen: word een expert in 3 uur!

Altijd al beter willen worden in onderhandelen? Nu is het moment op deze skill bij te schaven!
In deze sessie van ongeveer 3 uur toont Filip je de verschillende onderhandelingsstijlen. Hij zal je leren hoe je je het best voorbereid op een onderhandelingsgesprek.

De thema’s van onderhandelen:

  • Onderhandelen en bemiddelen
  • Mijn voorkeur van onderhandelingsstijl
  • Wanneer welke stijl hanteren?
  • Voorbereiding van een onderhandeling
  • Je doelen (meervoud) bepalen in een onderhandeling
  • De deur op een kier zien staan
  • De deur open doen of sluiten
  • Wanneer welke argumenten aandragen

Bovendien krijg je concrete tips om de onderhandeling in goede banen te leiden.


NIEUW -> Opleiding rond persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke skills: in deze opleiding werk je aan je persoonlijke vaardigheden:

  • selfmanagement
  • veerkracht
  • creativiteit
  • leidinggeven
  • motiveren van medewerkers.

Kortom de persoonlijke vaardigheden die een horeca-uitbater onder de knie moet hebben. We geven veel voorbeelden en gaan graag in op jouw vragen. We hangen de opleiding op aan een aantal kapstokken zodat je de technieken snel onder de knie hebt.  

NIEUW-> Customer Journey voor feestzalen en cateraar

De juiste beleving en salestechnieken gebruiken in mijn feestzaal of als cateraar.
Hoe ervaart een potentiële klant het verkoopsproces? Hoe kijkt hij naar jouw website? Welke verkoopsbeleving bieden we aan de klant? Hoe kunnen we de klanten sturen naar die formules die we liefst verkopen?
In deze nieuwe opleiding focussen we op het vergemakkelijken van de verkoop door de gast de juiste verkoopsbeleving aan te bieden.
En praktische handvaten om je brochure, website, verkoopstechnieken te verbeteren.

Wedden dat het werkt?



Marketing voor horeca

Let’s get fully booked!

Nog voordat gasten die deur binnenstappen, willen zij al weten wat er op ‘de kaart’ staat. Overtuigd worden om bij jou aan tafel te schuiven, de nacht door te brengen of hun feest te vieren. Met marketing laat je zien wat je ‘in huis’ hebt en nodig je gasten uit.
Hoe vermarkt je je horecazaak? We doorlopen in deze sessie volgende thema’s:

  • Positionering
  • Storytelling
  • Reviews
  • Communicatie

We willen je inspireren om meteen met de tips & tricks aan de slag te gaan door je een specifieke taak mee te geven na de sessie.  
Je krijgt tijdens een terugkommoment feedback op je opdracht: zo zorg je ervoor dat marketing geen theorie blijft maar onmiddellijk toegepast wordt!

 

Hoe bepaal je de prijs van je logies?

De prijs waaraan je je hotelkamer, kamer in B&B, tentplaats op de camping, vakantiewoning of andersoortige logiesplek aanbiedt, is een cruciaal gegeven in je management.
In deze webinar helpen we je op weg om je marketing en je prijszetting op elkaar te laten aansluiten. Welke bezettingsgraad is wenselijk voor jou en jouw zaak? Hoe prijsgevoelig is jouw klant op welk moment? Waarom ga je wel of niet werken met variabele prijzen? Hoe doe je dat met de online boekingskanalen en rechtstreekse boeking? Op basis waarvan maak je prijzen variabel? Welke componenten bepalen de prijs van een verblijf bij jou?

Zet het jaar goed in en volg deze webinar zodat je de juiste prijzen vraagt in 2022!

 

NIEUW-> Customer Journey voor logies

Als logiesuitbater ga je voor het aanbieden van een totaalbeleving.
Van het eerste moment tot het laatste wil je de beleving waarmaken. Met simpele handvaten kan je zo aan de slag om de beleving voor de gasten te verbeteren. Zware investeringen zijn allesbehalve aan de orde hier. Wat is de opleiding dan wel? Je leert kijken door de bril van een gast en leert je inleven in diens beleving.

We willen je inspireren om meteen met de tips & tricks aan de slag te gaan door je een specifieke taak mee te geven na de sessie.  
Je krijgt tijdens een terugkommoment feedback op je opdracht: zo zorg je ervoor dat de customer journey geen theorie blijft maar onmiddellijk toegepast wordt!

 

Hoe haal je het maximale uit je terras?

Het is bijna zomer, de tijd waarin we allemaal graag een terrasje doen.
Is iedereen klaar voor het mooie weer en de volle terrasjes?  Hoe maak je je terras zomerklaar? Hoe haal je het maximale aan omzet uit je terras? En vooral: hoe verdien je er echt geld mee? Het komt eraan om zowel de organisatie, het aanbod als de prijszetting te optimaliseren.
In dit webinar geven we weinig theorie maar vooral een heleboel tips zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kan.

Laat dat mooie weer maar komen!

 

NIEUW-> Hoe van je takeawayzaak een echt verkooppunt maken?

Enkel voor frituren, broodjeszaken en aanverwante takeawayzaken: hoe kan je van je zaak een echt verkooppunt maken?

In deze sessie gaan we aan de slag met technieken die de verkoop kunnen verhogen, die de klant kunnen sturen maar bovenal de klant tevreden buiten laten gaan zodat die zeker terugkeert. Geen zware theorieën, wel praktische tips & tricks die je omzet verhogen, omzet waar je écht geld mee verdient. Vanaf morgen al!


Docent

Filip Nicasi heeft jarenlange ervaring in de management- en communicatiesector specifiek voor horeca.


Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt zowel fysiek als gelijktijdig online georganiseerd.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie opleiding: Work smart