ACADEMY

Opleidingen Horeca Academie, najaar 2017

  • Licht uw onderneming door: Tips en tricks om uw zaak te verbeteren

  • Arbeidsrecht voor horeca: Wegwijs in de sociale wetgeving van de horecasector

  • Horeca gaat digitaal: Do's en don'ts voor uw sociale media, website en wifi-verbinding

  • Kostprijsberekening van dranken: Haal meer omzet uit uw drankenkaart!

  • Contracten en onderhandelings-technieken: Tools om tot betere afspraken te komen

  • Pakketreisrichtlijn voor logies: De nieuwe wet en de gevolgen voor de logiesuitbater

  • Hoe omgaan met klanten met voedselintoleranties? Gluten- en lactose-intolerantie in de kijker

  • Startersopleidingen: Laat uw droom niet eindigen in een nachtmerrie

  • No food to waste: Een praktische vorming voor Kortrijkse eetgelegenheden

  • Allergenen in de horeca, tijdens Vita Sana Beurs in Brussels Expo

  • Chefs Tour: Herfst

  • Café-opleiding n.a.v. de gedragscode drankafname-overeenkomsten