ACADEMY

Opleidingen Horeca Academie, najaar 2019

  • Licht uw onderneming door: Tips en tricks om uw zaak te verbeteren

  • Omgaan met sociale controles: Uw rechten en plichten bij een inspectie

  • Allergenen in de horeca: Wettelijke verplichtingen en praktijkgerichte tips

  • Overlaten of stopzetten van een horecazaak: Hoe neem ik op een goede manier afscheid van mijn zaak?

  • Horeca gaat digitaal: Do’s en don’ts voor uw sociale media, website en wifi-verbinding

  • Hoe mijn zaak in de kijker zetten? Marketingtechnieken toegepast op horeca

  • Startersopleidingen: Laat uw droom niet eindigen in een nachtmerrie

  • Café-opleiding n.a.v. de gedragscode drankafname-overeenkomsten

  • Chefs Tour: Zomer

  • Innochef: Praktische worskhops voor chefs

  • Duurzaam HR-beleid voeren

  • Up-selling, uw horecazaak als verkooppunt.

  • Foodcostcalculatie: Hoe houdt u uw foodcost onder controle?

  • Kostprijsberekening van dranken