HA-Banner-Algemeen

Inspiratiedag voor frituristen


Naar schatting lijdt één op 200 Belgen aan coeliakie, goed voor zo’n 55.000 mensen. Coelia-wat? Het gaat om glutenintolerantie. Gluten zijn in enorm veel producten aanwezig, waardoor patiënten vaak niet op restaurant of naar
de frituur gaan. En Belgen die niet van ons gastronomisch land kunnen genieten? Dat zou niet mogen!

Een assortiment glutenvrije, vegetarische snacks op de kaart zetten is dan ook meer dan ooit een must. We laten je in de opleiding kennis maken met het aanbod op de markt. Je leert er hoe je je frietjes kan pimpen en geven tips & tricks mee hoe je dit het best kan implementeren in je eigen frituur. Daarnaast is er ook aandacht voor de foodcost. Na de opleiding van drie uur weet je ook als geen ander wat je kan doen met de begrippen onderwatergewicht, acrylamide, verbod op single use plastics, bewaartechnieken voor huisbereide gerechten…

Docent

Ronny Voortmans is zaakvoerder van frituur 'De Frietboetiek'. Zijn 18 jaar ervaring deelt hij nu met plezier in de opleiding.

Praktische gegevens en inschrijven

De opleiding gaat door op locatie.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horecaondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie opleiding: frituristen

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.