Inspiratiegids Innochef

 

Voorpagina inspiratiegids

'Innoveren kan je leren'

Innochef: inspiratiegids voor horeca beschikbaar

Tegenwoordig stellen consumenten steeds meer eigen aan voeding. Er is een grotere focus op gezonde voeding (minder suiker en minder vet) en op allergenen (eieren, koemelk, gluten e.a.). Daarnaast zijn er specifieke gezondheidswensen door bijvoorbeeld diabetespatiënten of consumenten met een specifieke levensstijl zoals vegetariërs of veganisten. Chefs komen hierdoor onder druk te staan om in deze noden van hun klanten te voorzien. Het Innochefproject werd opgestart om chefs hierin te ondersteunen. De must-have is nu exclusief beschikbaar op Horeca Expo.

Door wetenschappelijke en praktische knowhow van voedingsbedrijven aan elkaar te koppelen leren chefs tijdens vier workshops hoe ze hun cliënteel beter van dienst kunnen zijn. De workshops worden begeleid door experts, zullen plaatsvinden in een keuken én zijn heel praktisch opgebouwd, zodat een chef er nadien meteen mee aan de slag kan in zijn/haar zaak.

Voor deze editie werde vier thema's behandeld:

  • Gezond aan de slag met vetten, in samenwerking met Vandemoortele.
  • Het hoe & wat van sous-vide koken, in samenwerking met Solina.
  • Gluten- en lactosearme bereidingen, in samenwerking met Solucious.
  • Aroma's, het nieuwe ingrediënt, in samenwerking met Flandor Flavours International

Deze knowhow die voortvloeit uit de workshops, is nu samengevat en ingebonden in een prachtig boek 'Innochef: Innoveren kun je leren - inspiratiegids voor horeca'.

Het boek is exclusief te koop op de Horeca Expo. Kom dus zeker langs op de stand van Horeca Vlaanderen en bemachtig je exemplaat!

De gids kost 16,50 euro.