ACADEMY

Verantwoord ondernemerschap

Laat je inspireren tijdens de fysieke opleiding

De overschakeling naar een duurzame horeca wordt voor de horecaondernemer zonder twijfel de meest winstgevende uitdaging.
Tenminste, als we het gestructureerd aanpakken.

Als je dit doet, dan kan je meer geld verdienen door minder te werken! Duurzaamheid is zonder twijfel de meest hot topic in de hedendaagse maatschappij. Wij als horecaondernemers worden daarbij met de neus op de feiten gedrukt, want wij voeden de gemeenschap en er wordt van ons verwacht dat we gezond eten en drinken aan de mensen geven. Maar als we dat lucratief willen aanpakken, dan is het kader waarin we werken veel breder dan enkel die voeding en dranken. Precies dat gestructureerd kader zal ons helpen om niet alleen te overleven, maar ook rendabeler te zijn met meer efficiëntie, minder kosten, meer opbrengsten én meer tijd voor onszelf en de medewerkers. Dit kader geeft ons ook de zuurstof om de omschakeling stap per stap aan te pakken, zonder geld te verliezen.

Food Waste fest in Brussel: don. 12 mei 2022:

Meer geld verdienen door minder te werken, te mooi om waar te zijn? Voedselverspilling meten in de horeca lijkt tijdrovend en overbodig, maar is eigenlijk één van de meest winstgevende uitdagingen voor de horecaondernemer. Tenminste, als we het gestructureerd aanpakken. In deze workshop leggen we onze (menu)kaarten op tafel en wisselen we uit over zowel meten als acties. Wat werkt en wat niet? Deze workshop is een sluipweg naar succes.

Docent

Guido Francque is een ervaringsdeskundige. Hij is 50 jaar actief in de horeca en reeds 15 jaar geleden zette hij de stap naar duurzaamheid in de horeca. Hij weet je een gestructureerd fundament mee te geven waarop je jouw eigen duurzaamheidsfilosofie kan uitbouwen. Hij illustreert dit met uit de praktijk genomen praktische voorbeelden.

 

Praktische gegevens en inschrijven

De opleiding gaat door op locatie.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horecaondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Academie opleiding: Op naar een duurzame horeca

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.